SREĆNA SAM ŠTO SAM ŽIVA: Dea Đurđević iskreno o teškoj saobraćajnoj nezgodi i planovima za budućnost

Voditeljka "Pinka" Dea Đurđević 2019. godine jedva je preživela kad je autobus naleteo na nju i umalo joj otkinuo ruku.

Dea kaže da je nedavno, tri godine posle nesreće, prvi put osetila strah kad je prošla pored mesta na kome je doživela nesreću.

- Pre nekoliko dana, kad je pala jača kiša, išla sam kolima na posao i prvi put sam se naježila... Prolazila sam milion puta tim putem i nikad ranije nisam imala taj problem, jer sam prošla sjajne seanse sa psihijatrom. Moguće da mi je to kišno jutro zaličilo na ono jutro 2019. godine. Onda sam sama sebi rekla: "Srećna sam što sam živa i odlično mi je!" Uvek se zahvalim Bogu što se budim u svom krevetu, što mogu sama do toaleta i što ne moram da nosim pelene, što mogu da radim posao koji volim... - rekla je Dea.

Voditeljka ističe da joj najveću podršku pruža partner Mladen Mijatović.

- On voli kad sam aktivna i kad sama vozim kola. Dok smo kod kuće, mnogo mi pomaže, seče mi meso, veže kosu... Mnoge parove saobraćajna nesreća ili zbliži ili ih dovede do raskida. Nas je još više vezala - priča Dea i dodaje da još ne planira brak:

- Nemam osećaj da treba da se venčamo. Mlađa često kaže da smo više vezani nego neki ljudi u braku.

Voditeljka kaže da je nerviraju bahati vozači koji se parkiraju na mestu za invalide.

- Fotografišem i snimam sve koji stanu na mesto predviđeno za invalide. Uglavnom su u pitanju "maserati", "bentli" i ostale skupe mašine. Sve to kačim na društvene mreže i zovem komunalce. Meni je teško da sa jednom povređenom rukom izađem iz kola, a mogu misliti kako je osobama koje su u kolicima - kaže Dea i otkriva kakve je neprijatne situacije imala:

- Desi se da vozači viču na mene, a ja ih tad pitam: "Da li biste se ikada menjali sa mnom, da preživite ono što sam ja?!" Imam pravo da se parkiram baš na tom mestu koje je u većini slučajeva zauzeto, i to kolima koja nemaju nalepnicu. Mnogi prevrnu očima kad im to kažem, ali se ipak pomere. Međutim, jedna gospođa mi je rekla da joj ne pada na pamet da se skloni. Tada sam zvala komunalne policajce. Kada su došli, ta žena je rekla da sam nevaspitana i bezobrazna i da to što sam doživela nije smak sveta!

Voditeljka kaže da je ipak više onih koji se posle njene kritike više ne parkiraju na mestu za invalide.

- Mnogi su mi rekli da se plaše da ih ne snimim i okačim na društvene mreže. Zato mislim da treba sramotu vratiti u javni život, trenutno je ima veoma malo. Srbina moraš da udariš po džepu da bi shvatio gde greši! Zato se borim da "oko sokolovo" kažnjava bahate vozače - završava priču Dea.

Izvor: Informer.rs
Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

dea djurdjevićMladen Mijatovićsaobraćajna nezgodatop_slidertv pink