Festival "Božićna čarolija" - Mališani uživali u predstavi "Ko se boji vuka još" na platou ispred “Promenade”

Udruženje "The Best Events" uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications organizuje zimski festival pod nazivom "Božićna čarolija", koji se održava od 25.11.2022. do 10.1.2023. na platou ispred TC Promenada u Novom Sadu.

Svojim raznovrsnim programom festival će upotpuniti prazničnu atmosferu u kojoj podjednako uživaju naši sugrađani i svi drugi posetioci festivala.

Juče je, na bini ispred TC "Promenada", u okviru festivala, održana dečija predstava Pozorišta iz kofera - "Ko se boji vuka još". Predstava je kombinacija glumci - lutke i govori o tome kako se radom i slogom pobeđuje zlo.

U praznično ukrašenim drvenim kućicama raspoređenim na platou ispred tržnog centra "Promenada" posetioci mogu da kupe raznorazne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavno deo zimskog festivala.

"Zimski kutak", igraonica u slami i vožnja na ringišpilu obradovaće sve mališane.

Više detalja o programu festivala potražite na sledećem linku: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2022/

Prijatelji festivala su kompanije Coca-Cola Srbija, Heineken Srbija, Generali osiguranje Srbija i Grad Novi Sad.

Božićna čarolijaCaruseldog showEgg & Spoon Racefestival božićna čarolijaIgraonica u slamiKo se boji vuka jošnovi sadOsmatračnicaPaljenje Hanuka svećnjakapozorište iz koferaSinging Christmas TreeSki Chalettc promenadazimski festival