BOG ME JE NAGRADIO: Mišel Gvozdenović progovorio o supruzi Jani i prinovi koju očekuju

Pevač Mišel Gvozdenović uvek se trudio da svoj privatni život sakrije od očiju javnosti, a pre skoro tri meseca u medijima je odjeknula vest da je u tajnosti izgovorio sudbonosno "da" trinaest godina mlađoj Jani Jovanović.

O Gvozdenovićevoj supruzi veoma se malo zna, te je sada pevač rešio da otkrije nepoznate detalje o ženi koja je osvojila njegovo srce.

- Ona je iz totalno drugog sveta, jedna jako mlada devojka, odnosno sada žena. Ima samo dvadestijednu godinu. Iskreno, ona nije nešto preterano pratila "Zvezde Granda" dok sam se takmičio, kao ni rijaliti. Trenutno je na trećoj godini studija francuskog jezika. Inače je stomatološka sestra i veoma sam ponosan što je toliko uspešna, stiže i da radi i da uči - ponosno je otkrio Mišel i otkrio da mu razlika u godinama ni malo ne smeta.

- Veoma je zrela za svoje godine, kada razgovaram sa njom imam utisak da razgovaram sa nekim ko je približno mojih godina. Jako je staložena i mirna, to mi se posebno sviđa kod nje - priznao je pevač i dodao da ga je takvom suprugom Bog nagradio.

Podsetimo, Mišel i Jana organizovali su svadbeno veselje u krugu porodice i bez ikakve pompe proslavili sklapanje braka. Iako su još pod utiskom, najvažniji dan tek predstoji.

- Za dva i po do tri meseca će se Jana poroditi i mnogo se radujem tome. Mnogo! Jedva čekam da naša devojčica dođe na svet. Zaista moram da priznam da mi se sve lepe stvari dešavaju u mojoj 34. godini - rekao je Gvozdenović.

Izvor: Kurir.rs/Grand.nova.rs
Foto: miselgvozdenovicofficial/Instagram

Jana GvozdenovićJana Jovanovićmisel gvozdenovictop_sliderZadrugazvezde granda