SLATKE MUKE: Ivana Pavković i Petar Mitić progovorili o odrastanju sinova i otkrili na koga blizanci liče

2022. godina bila je jedna od najuspešnijih za pevače Ivanu Pavković i Petra Mitića. Osim uspeha na poslovnom planu, oni su u septembru dobili i blizance Vojina i Vuka koji su upotpunili njihovu porodičnu sreću.

Strariji sin Vujadin jedva je čekao da braća dođu na svet, a pevači su otkili kako su snašli sa blizancima i ko im najviše pomaže oko čuvanja dece.

- Baš na početku godine sam saznala da nosim blizance i sve se vrtelo oko toga. Drago mi je što smo u 2022. godini završili puno stvari – kaže Ivana, a Petar otkriva koliko pomaže supruzi:

- Ne menjam pelene, ali radim svašta nešto drugo. Ponekad ih kupam, dežuram noću. Tako da žene spasavam od toga i dežuram, a one su tu jutarnja prva smena. Ima nas puno, pa smo podeljeni u dve smene.

Par ističe da ima veliku podršku od roditelja kada je u pitanju čuvanje dece, a Ivana i Petar već su zaključili na koga blizanci liče.

- Pošto su svi rekli da stariji sin Vujandin liči na Petra, sada je dva jedan. Svi kažu da blizanci liče na mene – rekla je Ivana.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: ivanapavkovic/Instagram

blizanciIvana Pavkovićpetar mitićtop_slider