U SRBIJI NEMA FRAJERA ZA MENE: Jovana Jeremić progovorila o ljubavnom životu

Popularna voditeljka televizije "Pink", Jovana Jeremić tvrdi da je vidovita, te da može da oseti šta će se desiti u budućnosti. Naime, kako kaže, proročke vizije su počele da joj se javljaju još odmalena, kada je jedna žena njenoj majci čitala sudbinu i prorekla da će joj ćerka biti popularna kao Lepa Brena.

- Ne znam da objasnim to kako i zašto znam, ali prosto vidim šta će biti - rekla je Jovana za domaći medij, a onda se koncentrisala na konkretan slučaj i otkrila kakvu viziju ima:

- Javlja mi se da će se Nataša Bekvalac ponovo zaljubiti, udati i imati još dece.

Jeremićeva dalje priča da je zahvalna na svemu što joj je bog dao i da veruje da je čeka još veća slava od ove koju je već doživela, te da njen uspeh prati i materijalna satisfakcija.

- Ja sam šou-biznis majstor, zato imam dva stana. Sve što sam radila sam naplatila, pa tako i moje prevrtanje po podu, koje su svi komentarisali. Ja sam svetska žena, zato u Srbiji nema frajera za mene. Ali zadržala sam dozu tradicionalnosti. Ja sam Jugoslovenka, sve ujedinjujem. Popularna sam širom bivše Jugoslavije, kao što je i Lepa Brena. Ta vidovita žena, koja je gledala sudbinu mojoj mami još kad sam bila mala, rekla joj je da je rodila ćerku koja će biti popularna baš kao Brena. Rekla joj je da je dobila sve samo ne klasičnu ćerku i da treba da zaboravi da ću imati jedan brak i jednog muža jer ću imati život kao iz Holivuda. Bog mi je dao toliko da nikad neću moći da mu zahvalim. Sve što je možda trebalo da mi daju drugi, a nisu, dao mi je Bog.

Izvor: Republika.rs/Svet
Foto: jeremicjovana/Instagram

jovana jeremićtv pink