ŽENE POTVRDILE: Muškarci s dobrim smislom za humor su najbolji ljubavnici

Mnogo faktora utiče na to kakav će muškarac biti ljubavnik i da li će intimni odnos biti dobar ili loš. Na osnovu studije koju je objavio dnevnik "Socioaffective Neuroscience & Psychology", jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao da bude dobar ljubavnik.

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali da ustanove sa kakvim su partnerima imale najbolji seksualni odnos i redovno doživljavale vrhunac.

U istraživanju su učestvovale žene do 69 godina koje nisu u vezi ili braku, jer su stručnjaci smatrali da bi žene u vezi osećale obvezu da daju bolju ocenu svom trenutnom partneru čak i ako je realno ne zaslužuje. Ispitanice su u testu koji je trajao 70 minuta odgovarale na razna pitanja o svom seksualnom životu, a na osnovu njihovih odgovora istraživači su ustanovili da su najbolji seksualni odnos imale sa – duhovitim muškarcima.

Smisao za humor pokazao se kao sjajan pokazatelj seksualnih veština, jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama, pa tako i onim intimnim, što je važno za dobru komunikaciju između partnera, pa i dobar seks.

Među drugim kvalitetima našla se i kreativnost. Muškarci koji su kreativni na drugim životnim poljima svoju kreativnost lakše pokazuju i pod čaršavom. Muškarci s tim kvalitetima pokazali su veći interes za seksualno zadovoljstvo svojih partnerki od muškaraca koji ih ne poseduju.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

dobar seksduhovit muškarackreativnostseksseksualne veštinesmisao za humor