ČETIRI NAJVAŽNIJA: Koji su znaci vrlo snažne hemije na prvom sastanku?

Kada je zabavljanje u pitanju, hemija između dve osobe je na prvom mestu po važnosti.

Jednostavno, ne možete sa nekim ni da započnete, a kamoli da održite vezu ako ne postoji taj posebni koktel između vas. Hemiju nažalost ne možemo da stvorimo. Nje ili ima ili nema. Od nje zavisi to da li ćemo nekog da volimo samo kao prijatelja ili da ga gledamo kao romatičnog partnera.

Ali, koji su znaci hemije na prvom sastanku? Da li ih je uopšte moguće uočiti? Odgovor je: da! Iako je neke od tih znakova lakše uočiti od drugih, svi oni pružaju uvid u to da je sjajna hemija prisutna među vama i da postoje izgledi da stvorite fenomenalnu vezu. U nastavku teksta otkrije znake koji otkrivaju prisustvo hemije na vašem prvom sastanku.

MNOGO OSMEHA I SMEHA

Prisustvo velike količine smeha i osmeha može biti važan pokazatelj hemije između dve osobe na prvom sastanku. Oni su znaci radosti, ali i duboke povezanosti dve osobe. Kada dve osobe dele isti smisao za homor, to ih podstiče da vode duge i zanimljive razgovore i osećaju se blisko. Ako ste primetili da ni jednom od vas osmeh nije silazio s lica na prvom sastanku to je znak da je među vama itekako prisutna hemija.

MNOGO SUPTILNIH DODIRA

Kada par na sastanku pronalazi različite načine da suptilno dotakne jedno drugo, razlog tome je taj što ih hemija među njima navodi na to. Suptilni dodiri poručuju osobi sa vam se dopada što ste u njenom društvu i da biste voleli da ste nešto više od prijatelja. Dodiri mogu da stvore snažnu emocionalnu vezu između dvoje ljudi i da ukažu na sjajnu kompatibilnost.

DRŽANJE ZA RUKE

Fizički kontant ostvaren držanjem za ruke je intiman gest koji može biti vrlo umirujući i stimulativan. On omogućava i jednoj i drugoj strani da se otvore i budu ranjive prema osobi sa kojom su na prvom sastanku. To naime nije samo znak fizičke privlačnosti, već i emocionalne veze. Držanje za ruke je izraz želje da se sa nekim povežete i budete bliski. Dakle, ako vas je na prvom sastanku uhvatio za ruku, to znači da je hemija itekako prosutna među vama.

PRODUŽEN KONTAKT OČIMA

Iako je teško zaključiti da li je prvi sastanak bio uspešan ili nije, pre nego što se privede kraju jedan od najočiglednijih znakova da ide u dobrom smeru je taj što sa osobom preko puta vas uspevate da održavate dug kontakt očima. Naučnici tvrde da je upravo produženi kontakt očima, znak međusobne privlačnosti. To je način povezivanja i komunikacije bez reči.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

dodirdodirihemijakomunikacijakontakt očimaosmehosmesiprivlačnostprvi sastanakseks