Stanojević ljut na predsednika Đurića

"Bilo mi je teško večeras zbog svega što se dešavalo i ne znam zašto je trebalo da bude održana konferencija šest sati pre početka utakmice. Na toj konferenciji neku vrstu podrške dobio je naš najveći rival. To je neverovatno i izuzetno teško sam prihvatio takvu izjavu", kazao je Stanojević novinarima na stadionu Partizana posle pobede nad "romantičarima" od 3:0.

"Tu sam za svaku vrstu iskrenog razgovora, ali verovatno ću sad na neka pitanja dati drugačiji odgovor", dodao je on.

Predsednik crno-belih jutros je novinarima, između ostalog, kazao da mu je žao što "neki navijači Partizana imaju malo strpljenja " i uporedio ih sa pristalicama Crvene zvezde čiji je klub u poslednje četiri godine "osvojio samo jedan Kup, pa nisu tražili ostavku predsednika".

Trener kluba iz Humske kazao je da su na toj konferenciji mogle da se čuju "neke neistine" i da se "tražio alibi".

"Ja u interesu Partizana neke stvari nisam hteo ranije da kažem, dok su na današnjoj konferenciji mogle da se čuju neke neistine i tražila se neka vrsta alibija. Ponavljam, sve ću učiniti u interesu kluba, jer meni ne treba lična promocija", kazao je Stanojević.

POGLEDAJ VIDEO: Stanojević: Đuriću, zašto podrška Zvezdi?

Navijači Partizana su prošlog četvrtka, posle poraza od irskog Šamroka u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, tražili ostavku predsednika Đurića.

Slična situacija bila je i danas protiv OFK Beograda, kada je deo navijača pre utakmice došao u centar Beograda da protestuje, dok su se na stadionu bunili gledaoci smešteni na istočnoj tribini.

Partizan je i pored takve atmosfere pobedio OFK Beograd golovima Lazara Markovića u 28. i Lamina Dijare u 83. i 90. minutu.

"Bila je vrlo teška utakmica zbog svega što se dešavalo. Dobili smo glatko, iako u prvom poluvremenu nije bilo baš tako. Raduje me što smo sve vreme kontrolisali igru, a kako je meč odmicao bili smo sve opasniji", ocenio je Stanojević.

On je rekao da će u dvonedeljnoj pauzi koja predstoji zbog termina rezervisanog za reprezentacije "neki igrači dobiti slobodne dane".

"Raduju me golovi Dijare, drago mi je što se vraća u formu. Tokom ove pauze trudićemo se da ga što bolje pripremimo za nastavak sezone", dodao je on.

Beta

aleksandar stanojevićdragan đurićfk partizan