NAJBOLJE VREME ZA AKCIJU: Koje su tri prednosti jutarnjeg seksa?

Jutarnji seks može poboljšati partnersku dinamiku na mnogo načina.

Može biti neverovatno zadovoljavajući i prijatan. Ne samo da vas čini radosnima i uzbuđenima, već može i da vas osveži. Tih nekoliko minuta kardio vežbi mogu ulepšati vaše jutro i doneti vam bezbroj prednosti.

Poboljšava raspoloženje, bićete puni energije

Seks oslobađa endorfine u telu i to vas automatski čini srećnijima. Ako vam dan počinje sa osmehom, prilično je sigurno da ćete to raspoloženje zadržati i tokom celog dana. Nakon dobro prospavane noći, seks će biti energičniji. Nećete se osećati umorno ili pospano, nakon celodnevnog rada kada legnete u krevet. Dakle, jutro je najbolje vreme za seks.

Popravlja odnos

Seks trenutno podiže raspoloženje, a kada ga imate ujutro, intimnost će se sigurno povećati, što vam oboje daje prostor da se dobro provedete zajedno. Ako imate malo više vremena, možete se čak i maziti i na najbolji način iskoristiti tu priliku.

Pomaže da se osećate prijatno

Jutarnji seks pomaže vam da partneru otkrijete svoju najdublju nesigurnost. Na svetlu vas partner može videti potpuno gole. Možete biti samouverene i dobro se zabaviti ili biti nesigune i ostati u krevetu. Ali biti goli i voditi seks u ranim jutarnijim časovima, na poseban način povezuje vas i vašeg partnera.

Izvor: Večernji.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

energijajutarnji seksjutropartnerski odnosraspoloženjeseksseksualni odnos