NIJE USPEO DA ZADRŽI SUZE: Đorđe Đoković zaplakao pričajući o supruzi i tek rođenom sinu Aleksandru (VIDEO)

Đorđe, najmlađi brat najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, i njegova supruga Saška Veselinov pre tri dana postali su roditelji.

Nekadašnja voditeljka, a sada uspešna modna dizajnerka i direktor teniskog turnira "Serbia Open" dobili su sina, za koga su odabrali ime Aleksandar.

Novopečeni otac je dolazak na svet naslednika proslavio na velelepnom imanju svoje porodice u Rumi.

Za dobru atmosferu na zabavi bila je zadužena folk zvezda Aleksandra Prijović, a zapevala je pevačica Marija Mikić, koja je u podmakloj trudnoći.

Plavokosa dama koja je danas napustila porodilište i sa bebom stigla u porodični dom na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila je emotivni video sa slavlja, u kojem se može videti da je Đorđe zaplakao kada se zahvalio svima koji su došli da proslave sa njima dolazak Aleksandra na svet.

- Prijatelji dragi, hvala vam što ste došli - rekla je najpre presrećna baka Dijana Đoković, a onda se prisutnima obratio ponosni tata.

- Hvala svima što ste došli i da pošaljemo jedan veliki pozdrav i zahvalnost Saški. Prisustvovao sam porođaju, strašno nešto. Stvarno je neverovatan osećaj - rekao je Đorđe, ali su ga emocije savladale, te je zaplakao od sreće. Kada se malo umirio, nastavio je svoj govor.

- Nakan svega što sam video, mi muškarci smo... da ne budem vulgaran. Mi treba da budemo ponosni i zahvalini ženama šta sve čine za nas - dodao je dvadesetsedmogodišnji Đoković.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: saskaveselinov/Instagram

Aleksandar Đokovićđorđe đokovićSaška Veselinov Đokovićtop_slider