NAJLAKŠI PUT DO G TAČKE: Tri vrste misionarske poze u kojima žene najbrže dolaze do orgazma

Formula za savršen seks ne postoji jer sve zavisi od partnera, njihovih želja i potreba, ali brojna istraživanja su potvrdila kako žene imaju omiljenu pozu u kojoj najbrže i najlakše dolaze do orgazma.

Jedna od najjednostavnijih, a pritom i najpopularnijih poza u seksu svakako je misionarska. Položaj u kojem žena leži na leđima, a muškarac je na njoj, baza je svakog seksa.

Ova poza omogućava maksimalan kontakt sa partnerovim telom i usnama, strastvene poglede i uzdahe koji su vrlo jaki pokretači strasti.

Isto tako, u ovom položaju najjednostavnije se dolazi do ženske G tačke koja takođe može da bude odgovorna za snažan orgazam. Misionarac ne mora da bude dosadan, jer ova poza može da se izvede na razne načine, a u nastavku teksta pročitajte koja su to tri najpopularnija koji garantuju najjači orgazam.

1. Klasična misionarska poza

Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj savijenih kolena ili ispruženih nogu oslanjajući telo na dlanove ili laktove. Muškarac diktira tempo i snagu odnosa. Za jači užitak žena može da stavi jastuk ispod zadnjice.

2. Obrnuta misionarska poza

Poza kao stvorena za žene koje vole da dominiraju u seksu. Muškarac leži na leđima lagano raširenih nogu, a žena je na njemu naslonjena na dlanove ili laktove pored njegove glave. U ovoj varijanti žena diktira tempo, ali muškarac može da joj pomogne podizanjem zadnjice.

3. Misionarac pod uglom

Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj, ali pod uglom od 45 stepeni, odnosno lagano zarotiran u levo ili desno. Za komotniji položaj i jači užitak žena može jednu nogu da ispreplete sa njegovom i na taj način da mu olakša kretnje.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

g tačkamisionarska pozaorgazamseksseksualni odnos