MALI ĆE NAM PRAVITI HAOS: Marija Mikić progovorila o drugoj trudnoći i porođaju

Pevačica Marija Mikić i njen verenik Jovan Pantić nedavno su se preselili u novi dom koji su pazarili, u kojem su proveli i prvi praznik sa svojom ćerkom Đurđom.

Trenutak kada će novi član porodice doći na svet je sve bliži, a Marija je otkrila kako su se snašli u svom novom gnezdu vrednom skoro pola miliona evra.

- Ovo je jedina nekretnina koju smo gledali kada smo krenuli u potragu. Prva i jedina, odmah smo je kupili, nismo ništa drugo hteli da gledamo. Ne da smo se navikli, nego imamo utisak kao da smo oduvek ovde živeli - rekla je pevačica.

Kako sada imaju mnogo veći prostor nego dok su bili u stanu, Mikićeva je otrkila da sa porodicom sada ima nove rituale koje obavlja svakodnevno.

- Ovde imamo dvorište, što je jako bitno. Nikada nisam imala dvorište, osim kod babe i dede, uvek sam bila u zgradi. Čak i ovaj poslednji je bio salonski stan, stara zgrada, pa nismo imali ni terasu. Tako da sam ovo jako želela - rekla je Marija i dodala:

- Tako da nam je ritual da se prva, jutarnja kafa pije u dvorištu, Đurđa je u svojoj ljujašci, nekad čak i stoličicu iznesemo, pa doručkujemo napolju. Sve što su rituali, obavljamo ih u dvorištu.

Mariji je termin za porođaj sredinom maja, a kako je istakla, veoma je nestrpljiva da sina drži u rukama.

- Uzbuđenje raste, nestrpljenje raste, jedva čekam da se porodim, sve je teže i teže. Ne znam šta će da nas sačeka kad dođemo kući sa dve bebe. Volim kada je aktivno, kada je ludnica, snalazim se u haosu, to mi je uvek bolje nego da je dosadno - rekla je pevačica i otkrila da ime za dečaka još uvek nisu smislili:

- Nemamo pojma! Apelujem da mi ljudi šalju imena. Šalim se, sva imena koja mi se nekako sviđaju su svuda prisutna. Drago mi je što se stara imena vraćaju na velika vrata. Možda imam neko potencijalno ime, ali neću da lupetam gluposti. Kad ga budemo videli, znaćemo.

Marija je otkrila i kakva je bila ova trudnoća, u odnosu na prethodnu.

- Totalno mi je ova trudnoća drugačija. Đurđu nisam osetila, bila je mirna u stomaku, a ovaj mali, već se vidi da će haos da pravi. Šutira me, nema milosti nimalo, možda mi vraća za nastupe koje sam imala do osmog meseca. Napreduje, bili smo i na kontroli, sve ide kako treba i evo čekamo, bukvalno za 10, 15 dana kada će da se smiluje, da odredi sebi kad će da se rodi - izjavila je pevačica i dodala:

- Bukvalno mi je sve drugačije - od raspoloženja, moje snage, imala sam trudnoću za trudnoćom, pa su to drugačiji bolovi, drugačije nosiš bebu. Ali je sve takođe prelepo i svakom bih poželela. Čekamo batu i videćemo kako će biti.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: wwwmarijamikiccom/Instagram

bebajovan pantićkućamarija mikićporođajtop_slidertrudnoća