NOVI DEČKO VOLI DA ME SVLAČI, ALI I DA ME OBLAČI: Sanja Vučić progovorila o ljubavnoj vezi sa Nenadom Cicmilom

Sanja Vučić istakla je da njen dečko ima više stila i veći garderober od nje, tako da se često savetuje sa njim šta da obuče.

- Novi dečko voli da me svlači, ali i da me oblači! Ima više garderobe od mene i savetuje me šta da obučem - kaže pevačica Sanja Vučić, koja u poslednje vreme i na javne događaje ide s novim momkom, vlasnikom noćnog kluba, Nenadom Cicmilom.

Bivša "uraganka" je sada otvoreno pričala o novom izabraniku, s kojim je započela zajednički život.

Savetuješ li se s dečkom kad je u pitanju tvoj stajling?

- On je uglavnom stilizovaniji od mene! Zna bolje da se obuče, tako da se često savetujem s njim. Voli da me svlači, ali i da me oblači.

Ko ima veći garderober?

- On ima veći garderober, nećete verovati! Ali počela sam u poslednje vreme i ja da ga punim stvarima koje nosim na nastupima, a i onim za svakodnevni život. Trudim se da jednu odevnu kombinaciju ne ponavljam i da u tom smislu uvek budem na visini zadatka. Imam sreću što mi je najbolja drugarica i stilistkinja, tako da možemo svakog dana da razmišljamo o kombinacijama.

Ko ima više cipela i kozmetike - tvoj dečko ili ti?

- Ja, naravno.

Sada nastupaš solo. Da li ti je teže nego dok si bila u grupi "Hurricane"?

- Sada je mnogo teže jer pevam sama i pevam duže. Dok sam bila u grupi, ako nekoj nije bilo do pevanja, mogle smo da se oslonimo jedna na drugu. Sada sam sama na sceni i uvek moram da dam sve od sebe. Srećom, svi moji nastupi su posećeni i imam zakazane nastupe sve do kraja leta.

Dobijaš li neke poklone na nastupima?

- Dobijam, naravno. Moji najverniji fanovi su dečica, poklanjaju mi čokolade, maske za lice i plišane igračke. Ostavljaju mi poruke s preslatkim posvetama i pesmicama.

Snimila si pesmu za seriju "Južni vetar". Kako je došlo do te saradnje?

- Drugarica me je povezala s Milošem Avramovićem. Seli smo na kafu i vrlo brzo smo se dogovorili. Ceo projekat mi je veoma primamljiv, tako da sam rado napisala pesmu, koja se Milošu veoma dopala. Na snimanju spota je bilo fantastično, ali i naporno. Umaram se dosta... Kad je reč o mom poslu, najmanje volim da radim spotove. Nedavno sam snimila savršen spot za novu pesmu "Kriva je kafana", mislim da će se baš dopasti publici.

Kako ti se dopadaju nove "Uraganke"?

- Preslatke su mi, podržavam ih svim srcem. Mi smo iz iste "familije". Bile su fantastične na "Pesmi za Evroviziju", dale su sve od sebe. Ispratila sam sve tri večeri. Bilo je veoma uzbudljivo i neizvesno. Navijala sam za njih, ali nisam imala samo jednog favorita, bilo ih je nekoliko: Luk Blek, Džipsi, Filip Baloš, Zejna...

Izvor: Informer.rs
Foto: sanjalilwolf/Instagram

Hurricaneljubavna vezaNenad Cicmilsanja vučićtop_slider