POZNATI SVI POLUFINALISTI: Nora Dominko i Draga Jovanović izbačene iz "Survivora"

Sinoć su u rijaliti programu "Survivor" održane četvrtfinalne borbe. Po četiri takmičara iz oba tima borila su se za prolazak u polufinale.

Osvajanjem najvećeg broja poena u polufinale plasirali su se Denis Sviličić i David Bublić iz plavog plemena, kao i Nataša Kondić i Anja Andrejić iz crvenog tima.

Nakon toga, saopšteno je da u polufinalu ima mesta samo za još po jednog takmičara u oba plemena i usledili su novi dueli.

Antonia Ivić je u duelu bila uspešnija od Nore Dominko i postala treći polufinalista plavog plemena, dok je Luka Radivojević savladao Dragu Jovanović i postao treći finalista crvenog tima.

Nora je prva opisala svoj put u "Survivoru".

- Nisam ni očekivala da ću stići dovde. Najveća promena za mene je to što sam shvatila da nisam asocijalna. Prebrzo sam donosila zaključke o nekima, ali ni o kome nisam zlonamerno razmišljala - rekla je dvadesettrogodišnja blogerka.

Potom je to učinila Draga.

- Mirna sam. Ljuta sam malo na sebe, jer su mi drhtale ruke, ali nema potrebe za tim. Moj "Survivor" je izgledao kao emotivan rolerkoster. Ja, koja sam kao stena, sam pokazala najviše suza. Zahvalna sam na prilici koju sam dobila, životnoj školi koju nigde ne bih doživela - rekla je Jovanovićeva.

Izvor: Nova.rs/Novatv.dnevnik.hr
Foto: Nova.rs

Anja AndrejićAntonia IvićDavid BublićDenis SviličićDraga JovanovićLuka RadivojevićNataša KondićNora DominkosurvivorSurvivor 2023