Modna revija "Patrizia Pepe" u rezidenciji ambasadora Italije u Srbiji (FOTO)

Više od dvesta pedeset zvanica prisustvovalo je spektakularnoj modnoj reviji brenda "Patrizia Pepe", koja je održana 25. maja u rezidenciji italijanskog ambasadora. Ova glamurozna manifestacija, organizovana od strane kompanije "Fashion Company", agencije "Fabrika" i italijanske ambasade, privukla je brojne ugledne goste iz diplomatskih krugova i poslovnog i javnog života.

Pre početka programa, prisutnima su se obratili Vesna Mandić, vlasnica "Fabrike", italijanski ambasador NJ.E. Luka Gori i Manja Babović, direktorka marketinga "Fashion Company". Oni su srdačno pozdravili sve učesnike i izrazili zadovoljstvo što su deo tradicionalne manifestacije "Italijanska moda u Beogradu".

Publika je s oduševljenjem ispratila sve modele tokom revije, jer je kolekcija "Patrizia Pepe" za proleće/leto bila prava modna poslastica.

Prepoznatljiv po minimalističkoj estetici s pomakom, italijanski brend "Patrizia Pepe" zasluženo je stekao kultni status posle gotovo tri decenije postojanja na svetskoj modnoj sceni. Modeli su namenjeni samouverenim ženama koje istinski uživaju u modi, a zaštitni znak brenda "The Fly" postao je simbol besprekornog kvaliteta utkanog u svaki komad.

U novoj kolekciji dominiraju upečatljivi kolorit, lepršavi krojevi i laganiji materijali koji toplim prolećnim danima pružaju poseban šarm. Uz metalik nijanse koje su postale glavni aduti prolećne garderobe, ključne komade odlikuju atraktivni geometrijski prorezi, stvoreni za suptilno isticanje siluete.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Fabrika

fabrikaItalijanska moda u BeograduLuka GoriManja Babovićmodna revijaPatrizia PepeVesna Mandić