TATA, SVE VREME SAM OSEĆALA DA SI PORED MENE: Virdžinija Mihajlović uputila emotivnu poruku pokojnom ocu Siniši nakon romantičnog venčanja sa Alesandrom Voljakom (FOTO)

Virdžinija, mlađa ćerka nedavno preminulog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića u subotu je izgovorila sudbonosno "da" dugogogodišnjem izabraniku, italijanskom fudbaleru Alesandru Voljaku.

Ceremonija venčanja upriličena je u katedrali Monopoli u Bariju, a mladu su do oltara ispratili stric Dražen, kao i braća Miroslav, Dušan i Nikolas.

Dvadesetpetogodišnja modna blogerka dan nakon venčanja oglasila se na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Atraktivna brineta objavila je fotografije sa venčanja i dirljivim rečima se obratila svom pokojnom ocu Siniši.

- Već mi nedostaje juče. Bio je to najbolji dan mog života, zajedno sa danom kad se rodila Violante. Dan koji je prevazišao sva moja očekivanja i emocija koju ne mogu da opišem rečima. Bez ikakve sumnje, bio je to dan koji ću pamtiti do kraja života kao najlepši ikad. Ljudi koje volim, svi su bili tu za nas, i sve ovo pišem jer sam i tebe tata, osećala sve vreme pored sebe. I ti si šetao zajedno sa mnom, uz moju braću i mog strica i nikad nisi dozvolio da se osećam usamljeno. Konačno smo krunisali naš san, ujedinjeni zajedno, bez bilo kakvih ograničenja. Niko ne može da razdvoji ono što je Bog spojio - napisala je Virdžinija.

Podsetimo, Virdžinija i Alesandro su pre zvaničnog sklapanja braka bili šest godina u ljubavnoj vezi. Njihova romansa krunisana je rođenjem ćerkice Violante, koja je na svet došla krajem oktobra 2021. godine.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: alexvogliacco_/Instagram

Alesandro Voljakosiniša mihajlovićtop_slidervenčanjeVirdžinija Mihajlović