NE TAKO UOBIČAJENE STVARI: Šta je sve muškarcima seksi kod žena?

Na pitanje šta je muškarcima seksi kod žena većina bi rekla čipkasti veš, lepa kosa, grudi, noge, striptiz... Ima i nečega što njih privlači, a nije tako uobičajeno...

Istezanje

Bez obzira da li ste tek ustale iz kreveta ili ste se usedele za radnim stolom, on će ceo uzdrhtati kada ustanete i dobro se istegnete. Postoji nešto magično, što ih uzbuđuje, kada žena opušta svoje mišiće.

Znoj

Možda je vama znoj bljak ili zamišljate situaciju u gradskom prevozu. Međutim, žena koja se presijava od znoja muškarca prosto mami da je dodirne. Čak iako kaplje sa vas, sve što oni vide je seksi i uzbuđujuće.

Talasanje

Iako se vi gnušate načina na koji vam se ljuljuška salce ili koža dok hodate, njima je vrlo interesantno da posmatraju kretanje tela. Vaše je, prihvatite ga!

Ljutnja

Nema naučnog objašnjenja zašto muškarci vole ljutu ženu. To je jednostvno neshvatljivo.

Neuredna frizura

Iako ste potrošili sate da vam lokne izgledaju savršeno, on će vam pohvaliti frizuru tek kad se upropasti od valjanja po krevetu. Razbarušena i čupava kosa prosto mami da je zgrabite i njima je jako seksi.

Pucačina

Ovo je vrlo jednostavno. Muškarci vole oružje i vole žene. Žena sa oružjem je savršeni spoj.

Flanel

Flanelska košulja, treger majica i šorts - odlepiće!

Kačketi

Bonus je i ako voli sport, ali bez obzira, kačket je super sladak na bilo kojoj ženi.

Muška garderoba

Postoje i oni koji nisu neki ljubitelji, ali retko koji će odoleti ženi u tesnom odelu, beloj košulji i tankoj, olabavljenoj kravati.

Zavodničko grickanje hrane

Banana nije seksi. Muškarac koji jede bananu isto nije seksi. Žena koja jede bananu, to je već nešto drugo. Jasno vam je da na šta ih to asocira!

Instrumenti

Istraživanja su pokazala da nije važno koji instrument žena svira, svaki je čini mnogo više privlačnom i seksi.

Šipka za striptiz

Šta je to sa muškarcima i striptizom? Šta ima u ženi koja se vrti oko šipke, što je toliko uzbudljivo? Njima očigledno jeste.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

frizuragrickanje hraneljutnjaseksstriptizznoj