Bioskop na otvorenom uvek je odlična ideja!

Da li ste već nekada bili u bioskopu pod otvorenim nebom? Ako jeste, onda zasigurno poznajete atmosferu koja se budi pod zvezdama, međutim, ukoliko vam je to samo još jedna od želja na "wish listi", vreme je da je konačno i ostvarite.

Lepo vreme vam ide na ruku, kvalitetnih filmova ima u izobilju, za dvorište ili krov zgrade ćete se sigurno
snaći, a ono što vam mi možemo preporučiti kako bi uživanje bilo na maksimumu, jeste uređaj koji će upotpuniti vaš doživljaj – to je svakako Samsung The Freestyle projektor.

Foto: Promo

Na kojoj lokaciji želite da uživate u filmu?

Baš zbog toga što ne zahteva nikakvu vrstu pričvršćivanja i može se podesiti da se koristi pod bilo kojim uglom, ovaj projektor omogućva uživanje u najboljem kvalitetu gde god da se nalazite, pa čak i na krovu zgrade. S obzirom na to da omogućava rotaciju od 180 stepeni, od sada, filmove možete gledati na različitim površinama poput zida, poda ili stola. Takođe, zahvaljujući spoljnim baterijama koje podržavaju USB-PD i izlaz od 50V/20V ili više, projektor će biti idealan za večernje opuštanje napolju, a na vama je samo da se prepustite uživanju.

Foto: Promo

Da li ste ljubitelj trilera ili romantike?

U kom god žanru da uživate i za koji god film da se odličite, najbitnije je da vam bude udobno i da projekcija bude kvalitetna. Baš tu ponovo nastupa The Freestyle! Ovaj, potpuno novi prenosivi uređaj, dizajniran je tako da odgovara svim "filmoljupcima", omogućavajući im da svoja interesovanja i želje izraze gde god da se nalaze. Jedna od najboljih karakteristika Freestyle projektora je što automatski popravlja iskošene slike i svaki put prikazuje ispravljeni, pravougaoni ekran, a kako bi svaka slika bila oštra i jasna, Freestyle vrši i automatsko fokusiranje u sekundi pa vam neće promaći nijedan kadar.

Foto: Promo

Jeste li već isplanirali koga ćete pozvati?

Bilo da gledate film sa jednom osobom ili ipak planirate da okupite malo veće društvo, The Freestyle će svakome "posvetiti" isti tretman. S obzirom na to da zvučnik projektora emituje bogat zvuk u 360 stepeni, koji audio-doživljaj čini fenomenalnim, moći ćete da čujete i najtiši šum bez obzira na to gde sedite, a kada se završi film, znajte da zabava nije gotova. Nakon gledanja filma, The Freestyle možete koristiti i kao diskretnu lampu ili isprobati i ambijentalni režim i uživati u igri svetlosti i zvuka. Kako ovaj uređaj poseduje prozirni poklopac sočiva, možete ga iskoristiti i za buđenje jedne potpuno nove atmosfere tako što ćete projektovati različite slike koje će odgovarati vašem raspoloženju.

Foto: Promo

Više informacija o proizvodu možete pronaći na linku.

Izvor: Promo
Foto: Promo

bioskop na otvorenomprojektorsamsungThe FreestyleThe Freestyle projektor