KAKVA CRNA SVADBA, PREPLAKALA SAM DAN ZBOG DARKA: Oglasila se Lazićeva majka nakon što je njen sin doživeo novu saobraćajnu nezgodu

Vest o novoj saobraćajnoj nezgodi Darka Lazića na deonici auto-puta kroz Beograd kada se folker kolima sudario sa kombijem, opet je šokirala region.

Ovo ništa ne bi bilo čudno da pevač godinama ne krši saobraćajne propise, a nije ga opametio ni težak udes, koji je jedva preživeo 2018. godine.

Mediji su nakon što se ova vest pojavila u medijima, kontaktirali Lazićevu majku Branku, koja je negirala da se nezgoda dogodila, iako su se pojavile i fotografije i snimci na kojima se jasno vidi njen sin pored slupanog automobila.

- Ma, nemojte da lupate gluposti, ionako mi je puna glava svega. Naravno da nije tačno - izjavila je juče Darkova majka.

Dan nakon saobraćajke Branka je potvrdila da se nezgoda dogodila i da je još uvek van sebe zbog svega.

- Jao, ništa me ne pitajte. Mislila sam da je to neka glupost i ovako sam danima pod stresom. Ne mogu da se oporavim od šoka kad sam videla slike slupanog auta, a on mi se ne javlja. Posle čujem da je priveden. Strašno. Niko mi ništa nije javio. Preplakala sam celo popodne. Tek mi se kasno sinoć javio da je sve u redu i da je on dobro. Šta ja neću sve preživeti sa njim? Ne znam detalje, rekao je da će doći i da će mi sve ispričati.

Na pitanje da li se sprema za svadbu i kako će ovo sve uticati na organizaciju, rekla je da o tome sad ne razmišlja.

- Ma, kakva sad crna svadba? Nije mi ni do kakve svadbe sad, vidite šta nas je snašlo? To mi je sad na zadnjem mestu. Njihova stvar je da li će se venčati ili ne. Ako je Katarina ljuta na njega i hoće sve da otkaže, razumem je. Ne bi se ljutila na nju. I ja bih tako uradila u ovakvoj situaciji.

Izvor: Kurir.rs
Foto: milanbranka/Instagram

Branka Lazićdarko lazićsaobraćajna nezgoda