ZGODNI FUDBALER STIŽE U ŠIMANOVCE: Otkriveno ime još jednog takmičara "Elite" (VIDEO)

Do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat "Elita" počinje sa emitovanjem 3. septembra od 21 sat, a nema sumnje da će oduševiti vernu, milionsku publiku televizije "Pink".

"Elita" će produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima.

Do sada je zvanično potvrđeno učešće Milene Kačavende, Marka Đedovića, Slobodana Josipovića i Mensura Ajdarpašića, a danas je iz zgrade televizije "Pink" na Dedinju izašao zgodni, istetovirani mladić za koga se pretpostavlja da će biti budući takmičar "Elite"!

Kako piše Pink.rs, u pitanju je Nikola Bukilić, zgodni Crnogorac, koji je po profesiji fudbaler.

On ima 23 godine i živi u Podgorici, a ako je suditi po njegovom izgledu, nijedna buduća takmičarka "Elite" mu neće odoleti.

Osim što pleni fizičkim izgledom, Nikola je navodno beskrajno duhovit, šarmantan i obožava ženski rod!

Imanje u Šimanovcima uveliko se renovira, a nedavno je objavljen i zavnični spisak voditelja ovog gigantskog projekta.

Sa "elitnim" takmičarima i publikom, iz dna u dan družiće se Dušica Jakovljević, Ivana Šopić, Maša Mihailović, Ana Radulović i Darko Tanasijević.

Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni "Elite" iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada.

Izvor: Pink.rs
Foto: TV Pink/Promo

ElitaNikola BukilićZadruga 7 Elita