NEĆE POŽELETI DRUGU: Kako biti žena bez koje muškarac ne može?

Ljudi nisu monogamna bića, a ni zaljubljenost ni ljubav nisu trajne kategorije. Zato je svaka ljubav borba, svakodnevna. Naravno, ukoliko procenite da je vredno boriti se za određenog muškarca. A za tu borbu valjalo bi da koristite proverene savete. Čim počnete da primenjujete sledeća tri saveta, on neće ni pomisliti na drugu.

Preuzmite inicijativu i kontrolu

Budite agresivnije i energičnije, nikako stidljive. Oni žele ženu koja je inicijator u krevetu i koja može da im kaže šta od njih tačno traži, koja "bezobrazno" priča i uživa u orgazmu. Podelite sa partnerom svoje seksi snove i odigrajte svoje imaginarne uloge u krevetu.

Pitajte ga za fantazije koje ima i ispunite ih

Umesto da nagađate, slobodno ga pitajte šta on zapravo želi u krevetu i koje su njegove najmračnije fantazije. Iznenadićete se koliko njih je u stvari vrlo jednostavno i prizemno kada je reč o seksu.

Pokušajte da pročitate njegove misli

I oni vole da ih nekada iznenadite, da vide koliko ih dobro poznajete.

Jednom kada u svojim fantazijama bude viđao samo vaš lik, lik žene koja je spremna da mu pruži sve, nikada više neće pomisliti na prevaru.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

fantazijeidealna partnerkainicijativa u seksukako zadržati muškarcaljubavorgazampartnerseksseksualne fantazijeseksualno zadovoljstvoželje u seksu