NIKAD LAKŠE DO ORGAZMA: Sedam poza garantuju nezaboravan seks

Postoje intimne poze koje garantuju savršen orgazam i za njih svaki par treba da zna.

U kom položaju je najbolje imati seks kako bi se što pre postigao orgazam?

Stručnjaci kažu da se uz ovih 7 poza najbrže postiže orgazam, ali donosimo još jednu tajnu - nema uspešnog orgazma bez stimulacije klitorisa. Zbog toga su najbolje poze u seksu upravo one koje stimulišu klitoris.

Sedam top poza za nezaboravan seks:

Misionarska poza sa jastukom

Klasičnoj misionarskoj pozi dodajte samo jedan jastuk koji ćete staviti pod zadnjicu. Tako ćete omogućiti dublju penetraciju i postići brži orgazam. S obzirom na to da će vam i klitoris biti izložen, doći će do većeg trenja i jačeg zadovoljenja.

"Bušilica"

Lezite u misionarsku pozu, ali noge stavite partneru na ramena. Kada se on nasloni na vas, trebalo bi da osetite kao da se sklapate poput stolice. Budite bez srama, jer je ovo položaj u kojem ćete osetiti njegov ceo polni organ.

"Kašika"

Zamislite da ste vi mala kašika, a on velika koja se naslanja na vas s leđa. Pustite da vas zagrli i protrlja vam klitoris, tako ćete postići maksimalno uživanje.

Azijski jahač

Nema boljeg položaja nego kada sedite na njemu i kontrolišete ljubavni čin.

Azijski obrnuti jahač

Ako želite da začinite stvari u sobi, probajte položaj obrnutog jahača. Mnogi smatraju da se G tačka najbolje stimuliše na ovaj način.

Lezite na stomak i pustite ga da legne na vas

Najintimnija poza iz jednog razloga: muškarac dominira, a žena se prepušta strastima.

"Leptir"

Pustite da vaš muškarac stoji ispred kreveta, a vi lezite na ivicu kreveta i raširite noge. Ovako ćete osećati samo njegov polni organ, što će vam dati osećaj lakoće.

Izvor: Stil.kurir.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

orgazamseksseks pozaseks poze