LAKO DO ORGAZMA ZA PAMĆENJE: Seks u autu začinite novim pozama

Pokušali ste seks u autu? Ako niste, onda pozajmite, kupite ili "ukradite" automobil i odmah u planine gde ćete doživeti ludnicu na zadnjem sedištu automobila.

Ako ste već isprobali seks u kolima, onda za vas imamo neke savete kako da začinite stvari. Evo nekih od najboljih seksualnih položaja da bi ljubavna odluka u kolima bila još toplija.

Kolica

Sedite na haubu auta, okrenuti ka partneru. Podignite noge visoko dok balansirate rukama na haubi automobila. Pustite ga da vodi ljubav sa vama u ovom položaju. Auto seks će dobiti potpuno novo značenje.

Misionar

Pa, misionarska poza je jedna od najintimnijih seksualnih pozicija. Zamislite je na zadnjem sedištu automobila, u smanjenom prostoru i još više intimnosti nego ikada.

Kaubojka

Za ovu pozu u seksu morate da se pripremite. Povucite prednja sedišta napred. Ovaj put sedite na partneru licem okrenutim ka njemu. Jašite nazad i napred i pokažite svoje kaubojkse veštine.

Vozač

Da, seks u autu uključuje uglavnom korišćenje zadnjeg sedišta. Ali, zato imamo novu seksualnu pozu da začinite stvari. Pitajte svog partnera da sedi na zadnjem sedištu i ispruži svoje noge. Kada drži svoje noge na prednjem sedištu sedite na njega. Sada krenite tamo-amo, držeći svoje ispružene noge dok se lepo provodite.

Ropstvo

Zašto ne stavite sigurnosni pojas u dobre svrhe? Iskoristite pojas i njime zavežite ruke vašem partneru.

Sedlo

Ovo je jedna od zapravo najefikasnijeg korišćenja prostora u kolima. Samo sedite kao da ste putnik okrenuti ka napred, dok će vaš partner da ispruži noge preko zadnjeg sedišta. A onda krenite!

Auto lotos

Povucite prednja sedišta i učinite da vaš partner sedi u položaju lotosa. Obezbedite sebi udobnost u krilu, ova poza će sigurno stvoriti orgazam za pamćenje.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

seksseks pozaseks pozeseks u automobiluseks u autu