Konfindustrija Srbija bila je domaćin koktela "Dobrodošli nazad" posle letnjeg odmora (FOTO)

Konfindustrija Srbija održala je zapaženi koktel "Dobrodošli nazad" u hotelu Cristal Rooftop u Beogradu i obeležila okupljanje članova i prijatelja posle leta.

Događaj je, osim slavljeničke prirode, bio zlatna prilika za dobrodošlicu novim članovima. NJ.E. Luka Gori, ambasador Italije u Srbiji, uveličao je ovu priliku, istakavši važnost jedinstva i saradnje među članovima udruženja.

Utisak večeri bio je dirljiv citat Henrija Forda koji je podelio tokom skupa: "Okupljanje je početak. Držati se zajedno je napredak. Zajednički rad je uspeh".

Ova poruka duboko je odjeknula među prisutnima, naglašavajući vrednost jedinstva i saradnje u izgradnji snažnog i progresivnog udruženja.

Pokazujući čvrste veze između Konfindustrije Srbija i italijanske vlade, institucionalnu podršku ovom događaju dala je i italijanska ambasada u Beogradu.

Njihova podrška je svedočanstvo trajnog partnerstva i zajedničkih ciljeva koje dele Srbija i Italija, što dodatno pojačava ozbiljnost nastojanja udruženja.

Uspeh koktela "Dobrodošli nazad" podseća na ključnu ulogu Konfindustrije Srbija u premošćivanju veza, negovanju saradnje i obezbeđivanju uspešne zajednice poslovnih profesionalaca i saveznika u regionu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Goran Zlatković

ambasada italijeKonfindustrija SrbijaLuka Gori