BILA SAM I OSTALA JANJUŠEVA NAJVEĆA LJUBAV: Maja Marinković smatra da se Aneli Ahmić plaši njenog ulaska u "Elitu" (VIDEO)

Voditeljka Ana Radulović na RED TV u emisiji "Pitam za druga" ugostila je Maju Marinković koja je progovorila o tome ko se od učesnika "Elite" boji njenog ulaska.

- Neki se plaše mog ulaska, ali mislim da nema potrebe. Ja nisam čudovište i neko ko je pretnja nekome, ako me neko ne dira. Ako si ti prema meni dobar, ja ću biti sto puta bolja... Mislim da se Aneli plaši mog ulaska, jer sam ja bila najveća Janjuševa ljubav i ostala i dan danas. Ja znam da on mene voli, ali možda to kroz neko vreme iščezne. Moja podrška mi je slala klipove gde je Aneli bila upućena u moj javni život, kada sam ja bila sa Fikijem i rekla sam: "Nije mene otac poslao da me ti vređaš", ona je okačila i napisala: "Al te je poslao za neke druge stvari". Aneli mi fizički liči na Enu, meni je ista. Janjuš je tu možda prepoznao neku sličnost, pa mu je verovatno postala simpatična. Ali kroz taj odnos sa njom ne iskazuje poštovanje prema ženi - rekla je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

ElitaElita 7maja marinkovicmarko janjusevic janjus