ŽELIMO JOŠ DECE: Milica Mandić progovorila o odrastanju sina Mateje i planovima za budućnost

Sportistkinja Milica Mandić krajem aprila se porodila i postala majka malom Mateji kojeg je tri meseca skrivala od očiju javnosti.

Sa suprugom Markom Đurićem u skladnoj je zajednici, a sada je otkrila šta se sve to promenilo u njenom životu od dolaska naslednika na svet.

- Od kako sam postala majka, promenile su se moje navike, idem kod frizera kada ugrabim vremena. Sada mora više vreme da se planira, potrebno je više stvari pripremiti za bilo koji događaj na koji hoćemo zajedno da idemo. Ne postoji više onih vremenskih okvira, kada sam sa Matejom on je prioritet, kada je on sit i nasmejan i mi smo. Tek ćemo da vidimo ko će više razmaziti sina, tek su izazovi pred nama. Sad je beba, najbitnije je da se naspava, uživa sa nama, a kad dođe taj drugi deo tek ćemo da vidimo.

Milica kaže da je ona veći deo dana sa sinom, ali i da njen suprug aktivno učestvuje u vaspitanju.

- Kako Marko radi ja sam veći deo dana sa bebom, mislim da će reći prvo tata, iako je mama sve vreme tu kraj njega. Ali najbitnija je ta ljubav koja ga okružuje. Uglavnom smo muž i ja kraj bebe, ipak, kada treba neko da uskoči tu je "baka servis". - rekla je Milica i dodala:

- Planiramo još dece, ne konkretno sada, ali u budućnosti se nadamo da će Mateja da dobije batu ili seku.

Izvor: Blic.rs
Foto: mandic_milica/Instagram

majčinstvomilica mandićtop_slider