Ambasada Severne Makedonije upriličila "Makedonsko veče" u Beogradu (FOTO)

Najveći sajam vina u jugoistočnoj Evropi – "Wine Vision by Open Balkan" otvoren je od 16. do 19. novembra u prestonici Srbije. Na Beogradskom sajmu predstavljena su vina različitih država sveta.

Ovim povodom, Ambasada Severne Makedonije u Beogradu, sinoć je u jednom prestoničkom hotelu, upriličila prijem pod nazivom "Makedonsko veče".

Svečanosti su prisustvovali članovi diplomatskog kora, predstavnici srpske političke i kulturne elite, kao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković.

Premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski bio je domaćin svečanosti, na kojoj su gosti imali priliku da degustiraju vina i hranu ove države.

Za prijatnu atmosferu koktela u okviru manifestacije "Taste Life! North Macedonia", bili su zaduženi makedonski džez orkestar, Tijana Dapčević i DJ Vera Janković.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Goran Zlatković

aleksandar vučićAmbasada Severne MakedonijeAmbasada Severne Makedonije u BeograduDimitar KovačevskiJelena TanaskovićMakedonsko večemakedonsko vinosajam vinaTaste Life! North Macedoniatijana dapčevićvinoWine Vision by Open Balkan