MOËT & CHANDON - SLAVIMO ŽIVOT OD 1743: U Beogradu održana jedinstvena proslava najvoljenijeg šampanjca (FOTO)

Najvoljeniji šampanjac u celom svetu - Moët & Chandon ugostio je istaknute predstavnike društvenog života prestonice i internacionalne goste kuće Maison čime je obeležio 280 godina tradicije. Ovaj jedinstven događaj održan je u Kabare klubu Lafayette uz moto: Slavimo život od 1743.

Dugačka i bogata istorija velikih i raskošnih svečanosti kreirala je od brenda Moët & Chandon globalnu ikonu slavlja. Od kraljevskog dvora, do crvenog tepiha, od Studija 54 do Grend slemova, Moët & Chandon nas sve okuplja u uzbudljivim i posebnim trenucima u našem životu.

Nakon Sidneja, Njujorka, Tokija, Pariza i Londona, sada i Beograd i Srbija imaju privilegiju da budu deo bogate istorije brenda koja je okupila preko 350 gostiju iz 15 zemalja sveta.

Gosti su pozvani da krenu na putovanje za čula u duhu motoa: Slavimo život od 1743. i da iskuse jedinstvenu art de vivre i umetnost slavlja Moët & Chandona ukorenjenu u samim genima kuće Maison.

Jedinstven događaj u Beogradu predstavio je tradiciju slavlja kuće Maison kroz poglavlja njihove istorije koji slave Žene, Život, Sport, Umetnost življenja i ceo Svet.

- Već skoro 3 veka Moët & Chandon je šampanjac kojim su obeležavani značajni događaji kroz istoriju, kao i lični trenuci za pamćenje. Ova noć je bila izuzetno značajna za Kuću Maison i za našu regiju Srednje Evrope, jer nam je pružila priliku da proslavimo 280. godišnjicu brenda u Beogradu gde smo okupili sve naše partnere, kolege, prijatelje i poštovane članove udruženja Moët Society, zajednicu odabranih influensera koji dele vrednosti kuće Maison - veličanstvenost, velikodušnost i eleganciju. Nadam se da su svi naši gosti sa sobom poneli jednu ključnu poruku sa ovog nezaboravnog večerašnjeg događaja: da je život pun prilika za slavlje - istakla je Nóra Szegedi, Brend menažer za Centralnu Evropu brenda Moët Hennessy.

Foto: New Entertainment Office

Ovim povodom Milan Krstić, Generalni menadžer Energy Star International DOO, koji je ekskluzivni uvoznik Moet Henessy-a za Srbiju od 2014. godine, se zahvalio svim saradnicima i gostima na odličnom događaju.

Vizuelno plesni performans, pod umetničkom direkcijom koreografa Milana Gromilića, umetničkog direktora Lafayette-a, upotpunio je magični glas naše poznate jazz umetnice Lene Kovačević, koja je bila specijalna gošća večeri.

Foto: New Entertainment Office

Događaju su prisustvovali brojni prijatelji iz sveta show business-a i umetnosti kao što su: Maja Nikolić, Danijela Buzurović, Brana Antović, Nenad Radujević, Jelena Blečić, Miloš Nadaždin i mnogi drugi.

Jedan od ključnih momenata večeri bila je degustacija jedinstvenog Moët & Chandon Grand Vintage 2004, u ekskluzivnoj Jeroboam veličini. Ove specijalne boce, koje su podeljene sa našim gostima, upravo predstavljaju onaj jedinstven Moët & Chandon duh po kome je brend prepoznatljiv. Povodom velikog jubileja, ova limitirana serija proizvedena u samo 280 boca, sazrevala je u podrumima duže od 15 godina i sad je spremna da obeleži jubilarnu godišnjicu šampanjca Moët & Chandon, odražavajući izuzetnu kombinaciju zrelosti, kompleksnosti i harizme, koja ga čini savršenim za proslavu ovog zadivljujućeg trenutka Kuće.
Proslava u Beogradu je realizovana u saradnji sa kompanijom Energystar International, zvaničnim distributerom brenda Moët & Chandon u Srbiji.

Foto: New Entertainment Office

O BRENDU MOËT & CHANDON
 
Osnovan 1743. od strane Kloda Moët-a, Moet & Chandon je doprineo da tokom proteklih vekova ceo svet upozna šampanjac.

Od samog početka, Kuća Moët & Chandon je postala i ostala gospodar specijalnih i intimnih događaja. Prvo su kraljevski dvorovi Evrope bili očarani jedinstvenim stilom ovog šampanjca. Od početka 20. veka, posluživan je u Beloj kući i na događajima britanske kraljevske porodice, a od sedamdesetih godina, Moët & Chandon je šampanjac koji se koristi za najsvečanije atmosfere i proslave. Recimo i to da je on definisao i glamurozni način života Njujorka, inspirišući ceo svet.

Selekcija Kuće Maison nudi jedinstvene šampanjce pogodne za sve prilike i ukuse. Od ikoničnog Moët Impériala do kolekcije Grand Vintage, od ekstrovertnog Moët Rosé Impériala do inovativnog Moët Ice Impériala, svaki naš šampanjac karakterišu briljantna voćna aroma, zavodljivi ukusi i elegantna zrelost.

Izvor: Promo
Foto: New Entertainment Office

lena kovačevićMilan KrstićMoët & ChandonNóra Szegedišampanjac