BIVŠA ZADRUGARKA NIJE DUGO PATILA: Iva Grgurić ima novog dečka

Starleta Iva Grgurić nedavno je raskinula sa beogradskim biznismenom Nemanjom Petoševićem.

Međutim, nekoliko nedelja posle raskida našla je novog dečka. Iva je prošle nedelje imala zakazano fotografisanje u jednom luksuznom hotelu na Senjaku, gde ju je pokupio javnosti nepoznati gospodin i odveo u Skadarliju, boemsku četvrt srpske prestonice.

Ivu je novi dečko izveo na večeru u Skadarliji, gde su pronašli kutak za dvoje i prepustili se dugom razgovoru, ali i strastvenim, diskretnim dodirima koji ipak nisu prošli nezapaženo.

Kako je ispričao izvor koji ih je posmatrao, sve vreme su se smeškali, ispijali belo vino i nežno dodirivali rukama, za stolom, naočigled svih prisutnih.

Inače, motivna veza Petoševića i Grgurićeve na mrežama, gde su često objavljivali zajedničke fotografije, delovala je idilično - brojna romantična iznenađenja, nežnosti i luksuzna putovanja bila su im svakodnevica, međutim, odnos su prekidali nekoliko puta, sve do poslednjeg kada su se, prema pričama koje su dospele u medije, u sve umešali članovi njegove porodice.

Inače, Ivin dečko nedavno se prvi put oglasio povodom njegovog raskida sa pobednicom treće sezone rijaliti programa "Zadruga".

- Kako se poslednjih dana intenzivno u medjima piše o mom poslovnom i privatnom životu, sa akcentom na privatni, odlučio sam da ovde podelim par misli. Lično nikada nisam pričao javno o sadašnjim i bivšim vezama. Do sada nisam prihvatao pozive za gospovanja u emisijama i davao intervjue jer ne smatram sebe javnom ličnošću čiji život i detalji iz istog treba da budu zanimljivi širokom auditorijumu. No, u ovom trenutku zbog trenutne situacije imam potrebu da kažem sledeće: Kad je u pitanju moja veza sa Ivom, mogu iskreno da kažem da sam srećan što sam imao nju pored sebe u jednom periodu života. Ona je devojka koja sama brine za sebe, snalazi se i bori za svoje bolje sutra. Ona se, ma kako god se to nekome činilo, ne oslanja na druge kako bi imala lepši život - tako da odgovorno demantujem sva pisanja domaćih medija. Ukratko, bili smo jedno za drugo uvek tu, i tako verujem da će biti i u budućnosti, na ovaj ili na onaj način, šta god da nam sutra donese. Toliko od mene, svima želim svako dobro i svu sreću - napisao je Petošević.

Izvor: Pink.rs
Foto: iva_grguric_official/Instagram

Iva Grgurićljubavna vezaNemanja PetoševićZadruga