VELIKA PROSLAVA OMILJENE RADIO STANICE: Najveće pop zvezde na 29. rođendanu Naxi radija (FOTO)

Omiljena beogradska radio stanica tradicionalnom, glamuroznom proslavom u hotelu Hyatt Regency obeležila je dvadeset devet godina postojanja, a zvanice su mogle da uživaju u fantastičnim nastupima regionalnih muzičkih zvezda Kaliopi i Željka Samardžića.

Na veličanstvenoj proslavi rođendana Naxi radija okupile su se najveće pop i rok zvezde: Aleksandra Radović, Sergej Ćetković, Tijana Bogićević, Ana Stanić, grupa Zana, Kiki Lesendrić i Piloti, Van Gogh, Neverne bebe, Boris Režak, Nevena Božović, TV lica Suzana Mančić, Vesna Dedić, Ana Pendić, glumci Jelena Gavrilović, Đorđe Mišina, kao i direktori i menadžeri naših najvećih kompanija i medijskih kuća.

Naxi radio godinama unazad neguje jedinstven zvuk i promoviše najkvalitetnije izvođače. Celokupna misija ove medijske kuće ogleda se u bogatom muzičkom programu na svakoj proslavi rođendana. Na fenomenalno opremljenoj sceni u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency, posebno priređenoj za tu priliku, uz vrhunsku produkciju zvuka i svetla, ove godine su nastupali Željko Samardžić, Kaliopi, Ana Stanić i "Blah Blah Bend", priređujući gostima i domaćinima nezaboravnu atmosferu.

U toku večeri goste je pozdravila vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija Maja Rakovic, koja je istakla da je ponosna što stoji na čelu jedne posebne radio stanice, ali i upoznala prisutne sa pojmom Treće radijske revolucije i onim što nam ona donosi:

- Večeras slavimo neverovatnih 29 godina ljubavi, nezaboravnih trenutaka i naravno - najbolje domaće muzike. Ponosna sam što stojim pred vama kao vlasnica jedne, u svemu posebne radio stanice koja je postala neizostavan deo života mnogih generacija. Neki od vas su s nama od samog početka, i večeras se prisećamo vremena kada smo zajedno otkrivali nove umetnike i pesme koje su sada neizbrisiv deo svakog našeg dana. Sećam se trenutaka kada smo prvi put čuli melodiju koja nas je osvojila ili stihove koji su nas "pogodili". Sećam se kako smo zajedno rasli sa muzikom i gradili prijateljstva kroz najbolju domaću pop i rok muziku. U proteklih 29 godina plesali smo na koncertima, delili uzbuđenje kada izađe novi album pevača koje volimo, i zajedno proživljavali emocije koje muzika, možda i najvernije, prenosi. Svaka ta nota postala je deo priče Naxi radija. Strast i ljubav prema muzici, vernost naših slušalaca i vas, naših prijatelja, su ono što nas je održalo kroz sve ove godine. U lepim i manje lepim trenucima, bili ste naša inspiracija da svaki dan dajemo najbolje od sebe. Tako smo vam pre dva meseca poklonili nešto što objedinjuje sve što Naxi radio jeste - ali i nešto novo. Ponosni smo što smo baš pokrenuli Treću radijsku revoluciju našom novom aplikacijom Naxi plejer. Na njoj se nalazi sve - od muzike do priče, od bajke do istorije, od zabave do inspiracije. Hvala vam što svojom ljubavlju činite Naxi radio posebnim. Neka ovo veče bude prilika za slavlje, smeh, i prisećanje na sve divne trenutke koje delimo. Živeo Naxi radio! Živela ljubav prema muzici! - sa ponosom je rekla Maja Rakovic.

Mnogobrojne zvanice uživale su u zabavi do kasnih sati, a najpoznatije domaće zvezde podelile su svoje utiske putem društvenih mreža.

U godinama iza nas Naxi radio je izgradio prepoznatljiv imidž i mnogima postao omiljena radio stanica, a u narednim godinama nastaviće svoju misiju promovisanja vrhunske domaće muzike i pružanja visokokvalitetnih programskih sadržaja.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Aleksandar Dmitrović

aleksandra radovićana stanićKalipimaja rakovicnaxi radionevena božovićneverne bebesergej ćetkovićsuzana mančićtijana bogićevićzanaželjko samardžić