MUHAMED JE MOJA SRODNA DUŠA: Tanja Savić progovorila o emotivnom izabraniku i planovima za 2024. godinu

Pevačica Tanja Savić je, nakon turbulentnog razvoda i borbe za starateljstvo nad naslednicima, konačno vratila veru u ljubav i 2023. godine, čini se, pronašla životnog saputnika.

Ipak, pored emotivne veze sa Muhamedom Mukijem Bešićem, Tanja je u novu 2024. godinu ušla sa puno uspomena i lepih trenutaka.

- Za mene je 2023. bila savršena godina i pamtiću je samo po lepim stvarima, a bilo ih je dosta! Možda sam se malo ugojila pred kraj godine, ali nema veze... Sredićemo to! Prebrzo mi je prošla i proletela. Kao da sam juče snimala novogodišnje emisije, kad ono, evo ih opet! Ali dobro, sve što je lepo kratko traje, zar ne? Što se ljubavi tiče, da, desila se! Smatram da je Muhamed moja srodna duša, ali još uvek ne razmišljam o venčanju - rekla je Tanja.

Pevačica je otkrila, iako uglavnom Novu godinu proslavlja u radnoj atmosferi, postoji jedna koju će posebno pamtiti.

- Izdvojila bih doček 2021. godine, kada sam sudski dobila decu, kada je moja sestra sa nama bila na dočeku! U tim trenucima sam ih samo grlila i plakala od sreće - rekla je Savićeva i dodala:

- Bilo je dosta lepih događaja i trenutaka sa porodicom, drugarima i prijateljima... Ali izdvojiću momenat kada sam zapalila jelku! Totalno se desilo nenamerno. Imala sam samo sedam godina. Deo svetiljki nije radio i ja sam spojila pogrešne kablove. Tada se samo desio bum! Odjednom je počela da gori. Moja sestra je pritrčala i htela je da ugasi požar vodom, ali je moj otac sprečio da ne napravi još veći problem. On je, naravno, ugasio vatru onako kako treba!

Tanja je otkrila da u 2024. godini planira da obraduje fanove koncertom u beogradskoj Areni. Savićeva je takođe otkrila da planira da sredi i prostor u kojem će živeti.

- Hoću da sredim kuću! Da napravim svoj kutak sa dvorištem. Stan nam je sve manji i manji... Treba mi kuća sa dvorištem i to će se desiti. Imam ideje. Želela bih da to bude u mojoj ulici, u Smederevu jer tamo imam svoj mir - zaključila je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: thelifeofmuki/Instagram

Muhamed Muki Bešićtanja savićtop_slidervenčanje