MUŠKARCI MI NE PRILAZE JER SAM LEPA: Ivana Nikolić progovorila o ljubavnom životu

Pevačica Ivana Nikolić ne krije da je dugo sama, ali da bi volela da uskoro nađe dečka.

Bivša "uraganka" smatra da joj muškarci ne prilaze i da joj se niko ne udvara zbog njenog atraktivnog fizičkog izgleda. Naime, plavokosa dama veruje da muškarci zaziru i plaše se eventualnog odbijanja.

- Nemam od koga da se branim. Stvarno nemam, to je tako s lepim ženama, stvarno je tako. Ja bih volela da mi neko priđe. Ne znam šta je u pitanju, možda misle da sam komplikovana, ne znam šta je problem. Verovatno imaju predrasude, to je normalno. Pogotovo kada si javna ličnost, ali generalno sa mnom ne bi trebalo da bude tih problema - rekla je Nikolićeva i objasnila kakav muškarac bi mogao da osvoji njeno srce.

- O tome sam pričala nekoliko puta, i onda je bilo mnogo novinskih naslova, kako je moguće da sam rekla da je potrebno samo da muškarac bude normalan. Danas je, nažalost, to teško naći. Ali kad muškarac normalno priđe i kad normalno razgovarate, a imate teme za razgovor, mislim da je to već dovoljno zeleno svetlo.

Pevačica se svakodnevno susreće a pozitivnim, ali i negativnim komentarima na račun svog izgleda i pevanja, ali je oni, kako kaže, uopšte ne "tangiraju".

- Što se tiče negativnih komentara na moj račun, generalno me ne dotiču. Mene više nervira što ja vidim šta tu sve fali, šta je moglo da bude bolje. Stvarno mi bude krivo, pošto ja znam da dosta treniram i trudim se da se hranim zdravo koliko je to moguće u ovom poslu. I onda kada vidim sebe na kameri, izgledam kao da imam pedeset kilograma viška, pa mi bude žao. Ljudi koji se bave ovim poslom znaju da mnogi od nas izgledaju lepše uživo nego na TV-u, ali to je nešto što ne možemo da promenimo. To je do kamere, objektiva, rasvete... I nemoguće je uticati na to. Ali opet, meni je draže da sam lepša uživo nego na fotografiji ili snimku.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: ivana_boom_nikolic/Instagram

Hurricaneivana nikolićljubavni živottop_slider