PEVAČ ĆE TREĆI PUT REĆI "DA" IZABRANICI: Jelena i Sloba Radanović u tajnosti organizovali veliko svadbeno veselje

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena venčali su se u opštini i u crkvi, a slavlje su oraganizovali za prijatelje u restoranu koji je u pevačevom vlasništvu. Međutim, pevaču je odavno san da napravi veliku svadbu za ogroman krug prijatelja, što je već sada isplanirao, a u isto vreme desiće se i krštenje njegovog sina Damjana. Sve je planirano za početak ove nedelje, tako da se sada obavljaju poslednje pripreme za proslavu.

- Jelena i Sloba su dugo čekali da naprave svadbu, jer je bilo mnogo stvari koje je trebalo da srede pre toga. Kad su razgovarali shvatili su da je najbolje da naprave u isto vreme kad su planirali i krštenje sina Damjana. Sva slavlja koja su do sada pravili su bila za uži krug ljudi, tako da će svadba da bude ogromna. Svadba i krštenje će biti u utorak u Beogradu - rekao he izvor za "Republiku" i otkrio:

- Na svadbu će da se sjati pola estrade, Slobini ljudi iz Zrenjanina, takođe sa mladine strane, tako da su od početka gledali da u pitanju bude veliki prostor.

Inače, nakon venčanja u Manastiru Dubnica u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici, Sloba i Jelena su se sa gostima uputili u restoran pevačevog kuma.

Oni su tada, kao što običaji nalažu, zajedno isekli svadbenu tortu na dva sprata, koja je bila ukrašena cvećem. Budući da su napravili intimno venčanje kom su prisustvovali samo najbliži, u lokalu su bila prazna mesta, dok su malu tortu sekli sa osmehom na licu, gledajući se sa puno ljubavi.

Izvor: Republika.rs
Foto: jeja.radanovic/Instagram

Jelena RadanovićSloba Radanovićslobodan radanovićsvadbatop_slidervenčanje