NEDOSTAJAĆE MI DEČKO, PAS I TELEFON: Katarina Nicić je učesnica treće sezone "Survivora"

U ponedeljak, 4. marta na televiziji "Nova" počinje emitovanje treće sezone uzbudljivog rijaliti programa "Survivor".

"Survivor" je dinamičan šou u kom se takmičari suočavaju sa raznim izazovima koji testiraju njihovu fizičku i psihičku izdržljivost, a posebno do izražaja dolaze međuljudski odnosi koji su presudni za tok takmičenja.

Katarina Nicić jedna je od učesnica nove sezone takmičarskog šou programa "Survivor".

Katarina ima 27 godina i dolazi iz Novog Sada. Ona je magistar ekonomije i marketinga i trenutno radi u jednoj američkoj firmi.

I ako vam ovo deluje nedovoljno za nekoga ko ulazi u izazovni šou program kao što je "Survivor", Katarina ima spreman odgovor.

- Ovaj ekonomista je jedan veoma borbeni tip osobe. Poluprofesionalno sam igrala odbojku u Americi, i dalje trčim trke sa preprekama, a i treniram svakog dana već dvadesetak godina unazad - kaže Katarina i dodaje da je u Americi provela pune četiri godine nakon što je dobila stipendiju da igra na prvoj diviziji.

U Srbiju se vratila jer joj je bilo "dosta" i zato što je želela više vremena za sebe. Kako će se onda snaći u "Suvrivoru" gde će stalno morati da pravi kompromise?

- Volim timsku pobedu, ali volim i individualni uspeh, tako da je "Survivor" u tom smislu savršen - kaže Katarina i otkriva kako će se snaći u kolektivu:

- Nisam svadljiv tip, gledam da to izbegavam. Ali, nikada nisam bila u situacijama da sam gladna i besna, tako da se nadam da ću uspeti racionalno i smireno na sve da odgovorim.

Na pitanje šta će joj pasti najteže, ova devojka sa zaraznom pozitivnom energijom odgovara:

- To što nemam telefon da zovem mamu i bliske prijatelje. Često se čujem sa njima, a faliće mi i dečko i pas jer sam sa njima svakog dana.

Katarina ne krije da ima velike ambicije, kao i da se nada pobedi u ovom takmičenju. Ipak, priznala je da ima nekoliko slabosti koje bi mogle da je ometaju na Dominikani.

- Moja najveća slabost je površnost, počinjem sve, a ne završavam ništa - iskrena je bila Katarina i dodala:

- I često budem ranjiva i onda sam mnogo slaba.

Izvor: Nova.rs
Foto: katarina_nicic/Instagram

Katarina NicićsurvivorSurvivor 2024