POČINJE SUROVA BORBA ZA OPSTANAK: Upoznajte još pet takmičara plavog tima (FOTO)

Zabavno-takmičarski šou "Survivor" vraća se na TV Nova s novom sezonom koja počinje večeras u 21.30h.

Nova sezona, koju će i ove godine voditi Bojan Perić i Mario Mlinarić, gledaocima donosi dosad neviđene izazove, preokrete, napetu borbu za preživljavanje i dramatične trenutke zbog kojih ovaj šou krasi epitet jednog od najuzbudljivijih na televiziji.

Prethodnih dana imali ste priliku da saznate ko će biti učesnici crvenog tima koji dolaze iz Srbije, a sada vam predstavljamo učesnike plavog tima koji dolaze iz Hrvatske.

Boje plavog tima braniće Katia Žunić koja dolazi iz Rijeke, po struci je fizioterapeutkinja, a diplomirala je kao fitnes trener.

Za nju je ključno da pronađe unutrašnji mir i svakodnevno uživa u njemu kroz druženje s prijateljima. Među svojim sportskim dostignućima Katia izdvaja brojne medalje osvojene na džudo takmičenjima i dve bronzane medalje na evropskom prvenstvu u džudo katama na kojem je nastupila u paru sa svojom sestrom Lucijom.

- Pred ulazak u "Survivor" osećam se znatiželjno i uzbuđeno, te očekujem da ću svojim učestvovanjem pomeriti svoje psihofizičke granice. Radujem se svemu. Od spavanja na kiši, do izležavanja na suncu, od poligona do nagrada. Radujem se upoznavanju ljudi i sticanju novih iskustava koje ću imati priliku samo u ovakvim okolnostima da doživim. Od strategija imam samo jednu, a to je da budem 100% svoja, iskrena i vedrog duha.

Dorian Ivanovski, rođen je i odrastao u centru Zagreba, a nakon srednje škole s devojkom se preselio u Stupnik. Za sebe kaže da je po horoskopu i ponašanju tipičan Strelac. Iako mu je majka Hrvatica, njegov otac je Makedonac, što objašnjava prezime Ivanovski. Dorian je geološki tehničar po struci, a poslednjih pet godina radi u gradskoj plinari. Njegova novopečena strast je modeling, a izvan posla bavi se i sportom – samoproglašeni je hiperaktivac koji trenira 6 do 7 puta nedeljno. Kroz godine se bavio različitim sportovima poput plivanja, vaterpola, taekvondoa, boksa, mačevanja, badmintona, streljaštva i "powerliftinga", a najviše se zadržao u teretani i u boksu.

- Pred ulazak u "Survivor" osećam se identično kao pre odlaska na prvu reviju - ogroman osećaj pozitivne anksioznosti. Svaki put kad pomislim na to dobijem leptiriće u stomaku, ni sam još nisam svestan šta me tačno čeka.

Damjan Puljić rodom je iz Bosne i Hercegovine i dolazi iz grada Čapljine. Po zanimanju je magistar mašinstva. Strastveni je ljubitelj sporta, a najčešće se bavi aktivnostima poput rekreativnog trčanja i vežbanja u teretani. Za Damjana je najvažnije da bude okružen ljudima koji su mu bliski, budući da je izrazito društvena osoba. Spreman je da se suoči s izazovima koje mu donosi "Survivor" i iskoristiti svoje veštine i snagu kako bi u igri dogurao što dalje.

- Osećam uzbuđenje jer će se moj dečački san ostvariti. Ima naravno tu malo i nervoze jer ne znam šta me čeka tamo, ali sam spreman na sve i mislim da sam dobro i fizički i psihički pripremljen.

Luka Rimac dolazi iz Osijeka gde je završio jezičku gimnaziju, a već šest godina aktivno se bavi ugostiteljstvom.

Luka se već 15 godina aktivno bavi vaterpolom, što smatra odličnom pripremom za igre u "Survivoru", s obzirom na izvrsno snalaženje u vodi. Planinarenje, vožnja biciklom, izleti, te ljubav prema skijanju sastavni su ddo njegovog života, dok su skokovi iz aviona i "bungee jumping" samo neki od izazova koje je prihvatio kako bi zadovoljio svoju potrebu za adrenalinom. Luka smatra da je došlo vreme za najveću avanturu njegovog života - "Survivor".

- Pred ulazak u "Survivor" se osećam jako uzbuđeno te jedva čekam da šou počne. Jako sam zahvalan što sam baš ja izabran od toliko ljudi. Od mene možete očekivati da ću se dati 100% u igrama. Od malena pratim "Survivor" i životni san mi je postati jedan od igrača, što mi se upravo i ostvarilo.

Mihaela Pavlović će u "Survivoru" braniti boje plavog tima, po zanimanju je fitnes trener, diplomu magistra kineziologije stekla je na Kineziološkom fakultetu u Splitu. Mihaela je učestvovala u drugoj sezoni "Survivora" koju je napustila zbog povrede na poligonu, ali u trećoj sezoni dobila priliku da se vrati i ponovno okuša u igri kojoj se izuzetno raduje.

- Osećaj pred ulazak u "Survivor" je neopisiv. Mislim da ovaj osećaj u životu možete doživeti samo jednom. Ja imam tu sreću da sam dobila priliku da još jednom učestvujem. Odlčno se vraćam po sve ono što sam propustila prošle godine. Željno iščekujem poligone i sve ostalo što nas čeka.

Izvor: Nova.rs
Foto: Promo

Damjan PuljićDorian IvanovskiKatia ŽunićLuka RimacMihaela PavlovićsurvivorSurvivor 2024