SIN ME JE PITAO DA LI SAM VARALA OLIVERA SA IGOROM: Milena Popović otkrila reakciju svog naslednika na njenog novog emotivnog partnera

Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, Milena Popović već neko vreme uživa u ljubavi sa Igorom Jurićem, a sada je progovorila o njihovoj vezi i osudama.

Naime, Milena je izjavila da je ne zanimaju negativni komentari, već je isključivo zanima njena sreća. Otkrila je kako je saopštila sinu Bogdanu da je u vezi sa Igorom.

- Ako vam kažu udovica, to je jako tužno i ljudi gledaju da ste osuđeni na taj način. Ja sam Milena Popović, istoričar umetnosti, šta god da sam ja, nije bitno, ali jednostavno ljudima je interesantno da se čitaju vesti o meni. Deluje kao da nisam smela da se zaljubim ponovo, meni i danas pišu da sam brzo prežalila Olivera, i oni će pisati to uvek, ja ne radim ništa da bih udovoljila bilo kome, ja moram da imam svoj život, a i moj sin isto. Mene je Bogdan pitao direktno za Igora, i ja sam mu rekla da mi se on sviđa, i da uživam sa njim, a on me je pitao da li sam varala njegovog tatu sa njim - rekla je Milena.

Popovićeva je otkrila i da li je Oliver Ivanović bio njena sudbinska ljubav.

- Ja bih bila nefer da kažem to, jer se desilo šta se desilo, ja bih sa njim bila do kraja svog života da se nije desilo to što se desilo, ja sam njega mnogo volela, ali mene je Igor sa kojim sam sada u vezi, vratio u život. Možda je Igor moja sudbinska ljubav, možda se sve to desilo da bih ja upoznala Igora, ali da bih na to mogla da odgovorim, morala bih da imam još godina. Oliver je čovek kojeg ću uvek voleti, on je otac mog deteta, ali volim i Igora koji mi je vratio veru. Moj život sa Oliverom je bio divan, on je bio poseban čovek, a tih 12 godina koje sam provela sa njim su mi bile toliko posebne - zaključila je Milena u podkastu "Na liniji života sa Nemanjom".

Izvor: Pink.rs
Foto: milena_bogdan/Instagram

igor jurićmilena popovićoliver ivanovićtop_slider