POZNATI SVI ČETVRTFINALISTI OVOGODIŠNJE SEZONE: Katarina Nicić izbačena iz "Survivora"

Zabavno-takmičarski šou program "Survivor" bliži se kraju, a u sinoćnjoj epizodi održan je poslednji plemenski savet.

Crveno pleme je bilo na tapetu, te su odlučili da u duel ode Ognjen Dimić, a Stefan Arsić koji je imao ogrlicu ličnog imuniteta imao je mogućnost da izabere jednu osobu koja će se boriti sa Ognjenom, te je odlučio da to bude Katarina Nicić.

Njih dvoje su se našli na poligonu za eliminacionu igru, a pravila su bila da reše slagalicu i izvku deo na kom se nalazi nož, kojim je trebalo da odseku konopac koji drži zatvoren kovčeg. U kovčegu su se nalazile dve vreće sa još dve slagalice koje su morali da sklope.

Foto: Nova.rs/PrintScreen

U ovoj igri brži je bio Ognjen, te je Katarina napustila pusto ostrvo i preselila se u vilu Velikog veća, gde već borave izbačeni učesnici "Survivora" Mitar Pešić, Vojislav Vrećo, Aleks Percan i Nensi Poropat.

- Put kroz "Survivor" mi je bio divan, mislila sam da će mi ljudi biti problem, da će biti zli, a stvarno nije bilo tako. Upoznala sam divne ljude, shvatila da pripadam toj džungli, nije mi bilo teško da spavam na pesku i da se ne kupam... Mogu do sutra da pričam o ovom iskustvu - rekla je Katarina.

Stefan Arsić, Ognjen Dimić, Anđela Šarčević, Tijana Jeremić, Matea Galić, Dorian Ivanovski, Mihaela Pavlović i Luka Rimac su zvanično četvrtfinalisti ovogodišnje sezone "Survivora".

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova.rs/PrintScreen

Katarina NicićsurvivorSurvivor 2024