POZNATI SVI POLUFINALISTI: Matea Galić i Ognjen Dimić izbačeni iz "Survivora"

U prethodnoj epizodi takmičari "Survivora" su igrali veoma napetu igru, a pravila su bila da pređu dug i komplikon poligon kroz koji moraju da prenesu dve lopte na postolju, dok ih na cilju čekaju četiri prstena koja su morali da ubace u koševe. Pravilo igre bilo je da ko prvi dođe do četiri poena - ide direktno u polufinale.

Pre početka igre u Dominikanskoj Republici počela je da pada veoma jaka kiša po kojoj su učesnici morali da igraju.

Na kraju igre, po četiri poena osvojili su Dorian Ivanovski, Mihaela Pavlović, Stefan Arsić i Anđela Šarčević koji su postali prvi polufinalisti ovogodišnjeg takmičenja.

Tijana Jeremić, Ognjen Dimić, Matea Galić i Luka Rimac su u nastavku emisije odigrali još jednu igru iz koje je samo dvoje izšlo kao pobednik, a ostalo dvoje je ispalo iz igre i preselilo se u vilu Velikog veća, gde već borave izbačeni učesnici "Survivora" Mitar Pešić, Vojislav Vrećo, Aleks Percan, Nensi Poropat i Katarina Nicić.

Pravila igre su bila da upamte raspored pločica na kojima se nalaze fotografije životinja. Takmičar kome prvo pođe za rukom da složi tablu postaje polufinalista.

Prvo su igrali Matea i Luka, a više sreće u ovoj igri je imao Rimac.

Potom su na isti poligon stali Tijana i Ognjen, a više sreće u ovoj igri imala je Jeremićeva.

- Ovde sam naučio da ne treba da žurim, da treba da idem korak po korak. Naučio sam o sebi da budem mirniji, komunikativniji jer sam se ponekad previše zatvarao u sebe. Žao mi je zbog scene koja se desila na početku - rekao je Dimić.

Matea je počela da plače, a onda se kroz suze obratila takmičarima.

- Ostala sam bez reči, predivno iskustvo, predivna avantura. Kada sam se prijavila nisam ni znala zašto to radim, ali sam shvatila ovde. Videli ste me i najgoru i najbolju, bila sam najglasnija. Jako mi je drago, jako sam srećna. Drago mi je što sam ispala sa Ognjenom jer sam sa njim imala prvu svađu. Najvrednije što ću odneti su ovi ljudi, upoznala sam predivne ljude. Neverovatni borci, nisam mogla bolje ljude poželeti. Drago mi je da ću biti svom malom bratu inspiracija. Zbog njega sam najsrećnija - rekla je Galićeva.

Voditelj Bojan Perić je preostalim učesnicima saopštio da su polufinalisti - Anđela Šarčević, Tijana Jeremić, Stefan Arsić, Dorian Ivanovski, Mihaela Pavlović i Luka Rimac.

Foto: Nova.rs/PrintScreen

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova.rs/PrintScreen

Matea GalićOgnjen DimićsurvivorSurvivor 2024