OBOJE SMO NERVOZNI: Filip Car progovorio o raskidu sa Aleksandrom Nikolić

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Aleks Nikolić, pre samo dva meseca, carskim rezom na svet je donela devojčicu Leonu, koju je dobila zajedno sa Filipom Carem. Iako je njihov odnos bio jako turbulentan, što pred kamerama "Zadruge", što i nakon izlaska, njih dvoje su odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, te su tako neretko delili zajedničke momente iz Beograda, ali i iz Crikvenice.

Sve je ukazivalo na to da je kod ovog ljubavnog para zavladalo primirje i da će se končano skrasiti, s obzirom na to da je Car u izjavi za "Premijeru Vikend - Specijal" govorio o tome da su radovi na kući u Crikvenici pri kraju, kako bi se Aleks i njihova naslednica Leona, doselile i kako bi započeli zajednički život. Međutim, digla se ogromna prašina na društvenim mrežama kada se saznalo da Aleks i Car ne prate jedno drugo na njihovim zvaničnim Instagram nalozima, te su krenule spekulacije da su zapravo raskinuli.

Car je otkrio o čemu je tačno reč.

- Nažalost, u trendu je čim se ne slažeš ili se sporečkaš sa partnerom da ga blokiraš na vacapu ili Instagramu, pa onda čim se probudim zbog njenog blokiranja dočeka me pun inboks na svim platformama! Ali dobro, to valjda tako mora biti. Nervoza je iskreno dok se ne završi sva procedura i dok ne dođe sa Leonom u Crikvenicu. Živimo u državama gde je lakše otići na mesec nego brzo završiti svu potrebnu dokmentaciju za dete, jer države zvane "još jedan papir", uvek još nešto zahtevaju i onda je malo napetost. Nisu naše svađe više toliko zanimljive dušebrižnicima da uopšte treba da pišete o tome. Biće nama sve okej kada se ovako kao deca blokiramo, ali zaista smo dosta sazreli i dosta se promenili na bolje oboje, voleo bih kada ovakvim potezima ne bi skretali pažjnu na nas, ali je**ga, šta da radim.

Izvor: Pink.rs
Foto: alex_mima_official/Instagram

Aleksandra NikolićFilip CarZadruga 6