DA LI SU SVE MISICE GLUPE I DA LI SVE ŽELE MIR U SVETU: Odgovori finalistkinja za Miss Srbije će vas šokirati (VIDEO)

Finalistkinje Izbora za Miss Srbija 2024, uveliko su na pripremama u Grčkoj, a na zvaničnim društvenim mrežama Miss Srbije osvanuo je kviz "mit ili istina".

Naše lepotice u ulozi "mythbusters-a" razbile su mitove i otkrile pravu istinu i tako napravile potpuni haos u digitalnom svetu.

Odgovarale su na pitanja: Mit ili istina da su sve misice glupe, da li su sve misice prirodno lepe, da li zaista sve žele i zalažu se za mir u svetu?

Podigla se velika prašina oko njihovih odgovora, jer devojke su vrlo smelo i iskreno odgovarale na pitanja, pa su postale viralne i na Instagramu i na TikToku.

Da li su glupe: "Daleko od istine", rekle su kandidatkinje, a neke su obrazložile da li je istina da su sve okrenute porodičnim vrednostima.

Zabavite se gledajući intrigantne odgovore najlepših Srpkinja.

@missserbiaofficial

♬ original sound - MissSerbia

@missserbiaofficial

I dok se vredno spremamo za Izbor za Miss Srbije 19.6. stigli smo i da razbijemo mitove o misicama! #mythbusters #miss #misssrbija #kviz #mit #istina #igraistine #fyp #balkan #srbija #beograd #beograduzivo #viral

♬ original sound - MissSerbia

Izbor za Miss održava se na Trgu Republike, 19. juna gde nas pored izbora najlepše, očekuju i brojna iznenađenja i u revijalnom delu, kao i VIP zvanice, koji će ovaj audio-vizuelni spektakl pratiti iz prvih redova. Pored Jelene Karleuše, modne ikone i muzičke zvezde, u žiriju će se naći gospoda i dame potvrđenog kredibiliteta i kompetencije da izaberu srpsku predstavnicu za naredni izbor Mis Sveta.

Izvor: Promo
Foto: Dejan Milićević

izbor za miss srbijejelena karleušamiss srbije