Stanojević zadovoljan posle teškog gostovanja

U 11. kolu Super lige Srbije Partizan je pobedioi BSK sa 1:0, golom Marka Šćepovića u 27. minutu.

"Zadovoljan sam pobedom posle izuzetno teškog gostovanja. Ranije sam govorio da je teško 'probiti' ekipu BSK-a, jer igra veoma disciplinovano. U prvom poluvremenu smo odigrali korektno, medjutim, posle nekoliko propuštenih šansi igrače je stigla nervoza", ocenio je Stanojević posle meča u Borči.

On je dodao da mu je drago što će njegova ekipa zadržati četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, koja u 18.00 na svom stadionu dočekuje OFK Beograd.

Partizan vodi na tabeli Super lige sa 30 bodova, dok Zvezda ima 23 i meč manje.

Trener BSK-a Saša Milanović ocenio je da utakmica "možda nije bila interesanta gledaocima".

"Utakmica gledaocima možda i nije bila interesantna jer nije bilo puno šansi, ali prvenstvene utakmice su uglavnom 'tvrde' pošto su bitni bodovi, tako da je to normalno"
, kazao je Milanović.

On je čestitao svojim igračima "jer su se adekvatno suprostavili šampionu".

"Imali smo nekoliko problema sa sastavom. Nije igrao kapiten (Aleksandar) Radunović, koji je stub ekipe i golman Ljubo Kovačević koji će karijeru nastaviti u inostranstvu", dodao je Milanović.

Strateg BSK-a je naveo da će njegovim fudbalerima prijati dve nedelje odmora zbog termina rezervisanog za reprezentacije, pošto "ekipa nema dovoljan fond igrača koji mogu da iznesu prvenstvo".

Beta

aleksandar stanojevićfk partizanjelen super liga