Seks Milenjuma

Moblini telefon je polako i neprimetno postao sastavni deo svakodnevice, bez njega i novčanika se ne ide nigde, pa izgleda ni u krevet.

Američke domaćice, njih 12 odsto, koriste mobilni telefon na razne načine dok vodi ljubav, a mnogi parovi prekidaju seks kako bi se javili na mobilni telefon.

Kad zvoni mobilni sve staje, pa i seks!

Nedavna istraživanja cellphones.org otkrila su da 15 odsto Amerikanaca prekida seks kako bi se javilo na mobilni telefon, dok istraživanje Meredith Parents Network tvrdi da je opsednutost mobilnim tehnologijama kod žena od 18. do 35. godina sve veća.

- Ne postoji ni jedan deo života u kojem neki istpitanici ne koriste usluge medija - kažu istraživači.

U istraživanju, ipak, nije precizirano da li se žene javljaju na telefon tokom seksualnog odnosa, da li kucaju poruke ili koriste Fejsbuk?

Istraživanje je, takođe, otkrilo da 21 odsto žena koristi mobilni telefon dok je u toaletu.

- Savremene domaćice su neki od najvećih korisnika medija, a ljudi informacije ne mogu da izbegnu ni tokom seksa ili dok su u toaletu - kažu istraživači.

Istraživanje je otkrilo i da 81 odsto Milenjumskih mama koristi mobilne telefone tokom kupovine i da na telefonu ima u proseku 13 aplikacija.

Osam od deset mama koristi Fejsbuk, a 72 odsto kaže da je frustrirano stalnim menjanjem ove društvene mreže i plitikom privatnosti. Oko 43 odsto kaže da je Fejsbuk gubljenje vremena.

facebookmobilni telefonseks