Kejt Midlton: Po treći put najbolje odevena!

Kejt Midlton sa svim svojim uspesima i pohvalama stiže na vrhove mnogih top lista. Ali, ako ovako nastavi možda stigne i na listu "žena koje najviše nerviraju druge žene".

Nakon popularnosti koja joj je stigla glamuroznim venčanjem za princa Vilijama, Kejt ne prestaje da privlači pažnju, posebno svojim stajlingom koji mnogi modni kritičari hvale. Razlog za to je verovatno činjenica da Kejt s uspehom kombinuje skupocene dizajnirane komade sa modom koju može da priušti svako iz velikih britanskih modnih lanaca. Ukratko: Kejt uspeva da pomiri "plavu krv" sa "građanskom". Tj. barem se većina u tome slaže.

Da stajling princeze Kejt vole mnogi potvrđuje treća po redu titula Najbolje odevene žene na svetu koju dodeljuje čuveni magazin "Vanity Fair". Tako se tridesetogodišnja vojvotkinja našla i na naslovnici septembarskog izdanja ovog magazina, sa svojim karakterističnim osmehom i lepršavom kosom kojoj se mnogi dive.

Međutim, "Vanity Fair" nije primetio samo stajling Kejt Midlton, već je na listu Najbolje odevenih žena stavio i dame koje, takođe, to apsolutno zaslužuju. Nesumnjivo sjajno odevene dame (možda čak i više od Kejt) su i: Džesika Čestejn, Dajen Kruger, Ališa Kiz, Stela Mekartni...

kejt midltonmodavanity fair