Porodični vikend u "Cineplexxu" 8. i 9. septembra

Prvi Porodični vikend u bioskopima "Cineplexx Delta City“ u Beogradu, "Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu i "Vilin grad“ u Nišu održaće se 8. i 9. septembra.

Porodični vikend će, nakon septembra, postati deo redovnog mesečnog programa bioskopa "Cineplexx“, uz premijere najboljih filmova namenjenih deci i porodici, poklone i promocije.

Tokom ovog vikenda od 12 do 16 časova posetioci "Cineplexx“ bioskopa u ova tri grada moći će da uživaju u filmovima za decu i porodicu, među kojima će biti letnji hitovi "Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata“, "Madagaskar 3: Najtraženiji u Evropi“, "Čudesni Spajdermen“, kao i "Hrabra Merida“, kome će ovo biti prvi vikend prikazivanja u bioskopu.

Osim filmova, deo Porodičnog vikenda biće zabavni program i pokloni. Gosti bioskopa biće maskote iz popularnih dečijih filmova, mađioničari, balondžije i ostali zabavljači, a svaki mališan će na poklon dobiti primerak časopisa "Mali zabavnik“.

Posetioce očekuje i specijalni Porodični meni posebnoj ceni uz karticu Porodičnog film kluba.

Porodični vikend je odlična prilika da se iskoristi Porodična film klub kartica, koja omogućava popuste za sve mlađe od 14 godina. Više o kartici i tome kako se učlaniti u Porodični film klub moguće je saznati na adresi http://porodicniklub.cineplexx.rs.

bioskop cineplexxbioskop cineplexx kragujevacbioskop vilin gradcineplexx porodični vikend