Ceca otišla iz Srbije

Folk diva Svetlana Ražnatović rešila je da se malo odmori od života u Srbiji i medijske pompe koja se u našoj zemlji podiže gde god da se pojavi, pa sve češće vreme provodi u svojoj vili na Kipru, piše "Press".

Pevačica uživa u društvu dece Veljka i Anastasije, koji tamo pohađaju školu, i trudi se da nadomesti vreme od osam meseci koje je zbog kućnog zatvora bila razdvojena od njih.

- Ceci prija život na Kipru jer tamo ima svoj mir, plažu i blizu je dece. Skoro sve svoje stvari je prebacila tamo, a vreme provodi u odmoru, dugim šetnjama i razgovoru s klincima. Ona smatra da joj je kao majci dužnost da u potpunosti isprati njihov pubertet kako ne bi krenuli pogrešnim putem, a to iz Beograda ne bi mogla. S druge strane, malo se izolovala i od medija, jer je u poslednje vreme zbog izlaska iz kućnog zatvora i koncerta bila u žiži javnosti, ali i od ljudi koji su joj mnogo naudili. Oduševljena je koliko joj prija udaljenost od svega jer po prvi put oseća da ima privatnost - kaže izvor blizak pevačici.

- Jedino joj teško pada razdvojenost od sestre Lidije, budući da je ona zbog obaveza morala da ostane u Srbiji jer joj je ćerka Helena krenula u prvi razred osnovne škole - otkriva sagovornik Pressa.

Cecina vila nalazi se u Aja Napi na samoj obali, tako da pevačica ima svoju plažu na kojoj se nalazi i mala crkva. Ona je vilu kupila pre sedam godina i za nju još uvek otplaćuje kredit. Od 22. februara, kada joj je skinuta zatvorska nanogica, Ceca je samo 20-ak dana bila u svojoj vili u Beogradu u koju se vraćala samo pred koncerte ili suđenja. Sve ostalo vreme provela je na Kipru, gde se i trenutno nalazi. Ona će u Beograd doći 28. septembra jer ima suđenje zbog nasilničkog ponašanja prema direktoru kluba Mladi proleter Aleksandru Olareviću, ali planira da se istog dana vrati na Kipar.

svetlana ceca ražnatovic