Napredak ima superligaški tim, biće teško

BEOGRAD, 25. septembra 2012. (Beta) - Trener Smedereva Aleksandar Janjić rekao je pred utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije sa Napretkom da protivnik, iako je u nižem rangu takmičenja, ima superligaški tim i da će njegovim fudbalerima biti izuzetno teško.

"Verujem da Napredak ima pravi superligaški tim. Napravili su izuzetno kvalitetan spoj igrača koji dobro funkcioniše i to pokazuju njihovi rezultati. Mislim da su zaista izvan tog ranga u kojem su trenutno i mi ih tako doživljavamo i tako se i pripremamo za utakmicu", rekao je Janjić agenciji Beta.

Fudbaleri Smedereva su za vikend u šestom kolu Super lige odigrali nerešeno 2:2 sa Radničkim 1923 i tako postigli prve golove u novoj sezoni.

"Igrači Napretka su izuzetno su kvalitetno vodjeni sa klupe od strane Nenada Milovanovića i mislim da ćemo imati jednu ozbiljnu utakmicu i mnogo ćemo se pomučiti ako budemo želeli da prodjemo u naredno kolo. Probili smo led protiv Radničkog, postigli posle dugo vremena golove, igrali kvalitetno i dobro i na tome gradimo svoj optimizam", kazao je trener Smedereva.