Tužio komšiju zato što ga je ošišao do glave

Kako je naveo u prijavi bivši građevinski radnik Miodrag Stanić, on je početkom oktobra zamolio komšiju Branka Stojanovića, koji slovi kao "brica", da ga ošiša novom mašinicom na struju, ali da ne bude "na kratku kosu", nego da na mašinicu stavi najveći češalj jer on, kao stariji čovek, ne može u jesen da bude skroz bez kose budući "da dolazi hladno vreme“.

Komšija je, međutim, uključio mašinicu i, kako Miodrag ocenjuje, namerno ga ošišao ga glave.

- Slabo vidim i nisam odmah shvatio šta se dogodilo. Kad sam ustao sa stolice i došao do ogledala, umalo nisam pao u nesvest. Takvu frizuru, bez kose, imao sam samo kada sam bio u vojsci. Sreća da je Branko tad pobegao iz moje kuće, jer sam hteo da dohvatim sataru za meso i da učinim svašta - priča Stanić.

Ljutiti Miodrag je odmah zatim požurio u policiju i ispričao šta se desilo.

- Čak četiri puta sam morao da idem tamo, potpisivao sam dok sam prijavljivao neprijateljski akt. Jednom su i njega, Branka, zvali na saslušanje. Na kraju me pita jedan policajac, biće da je kapetan kad na ramenu nosi tri zvezdice, da li hoću i da ga formalno gonim na sud. Dvoumio sam se, ali sam ipak sad konačno odlučim da neću, jer mi je kosa skoro porasla - kaže Stanić.

Miodragova mašinica za šišanje, od avanture u kojoj je ostao bez dlaka na glavi, stoji u kutiji. U međuvremenu, ipak, on se sa komšijom skoro pomirio. Mahnuli su jedan drugom preko tarabe.

Izvor: Blic

penzionerizanimljivo