Predrag Luka: Grobari će me voleti kao Klea!

"Ne znam tačno šta se sve dešavalo i zašto transfer nije realizovan ranije. To je bilo između klubova, ja sam krenuo odmah iz Požarevca kada mi je javljeno da ću biti igrač Partizana. Tu nikakvih problema nije bilo. Veoma mi je drago što sam naišao na fantastičan prijem u ekipi i da sam i na terenu i van njega prihvaćen kako se samo poželeti može. Znam da me očekuje znatno zahtevniji zadatak nego što je to bio slučaj u Radu, ali isto tako znam da sve zavisi od mene", kaže Luka za Novosti.

Njegovim dolaskom posebno je pojačana igra po bokovima srpskog šampiona, koja će biti glavno oružje ekipe Vladimira Vermezovića na proleće.

"Svi uslovi su idealni, na meni je da se uklopim i radim još jače i više nego na Banjici. Verujem u sebe i očekujem da se nametnem za mesto u startnoj postavi, čime bih dokazao da dobre partije iz Rada nisu bile slučajnost".

Odnos sa Grobarima takođe je od velike važnosti za Luku.

"Nadam se da će im se dopasti moja igra. Bilo bi dobro da budem njihov ponos, da me navijači Partizana zavole kao Dijaru i Klea", zaključio je Luka.

fk partizanfudbalpredrag luka