Novosadski Vodovod i kanalizacija: Žena bivšeg direktora postala pomoćnica u istoj firmi

Vladimir Jelić je ostavku podneo "iz moralnih razloga", nakon što su mediji otkrili da je suprugu zaposlio "preko veze", podseća Radio 021.

Direktor JKP Vodovod i kanalizacija Dragan Božić potvrdio je ovu informaciju i naveo da je reč o "osobi u koju ima poverenja".

Takođe, naglasio je da Bojana Jelić ima završen Pravni fakultet u roku, master diplomu sa ocenom 10, položen pravosudni i državni ispit i višegodišnje iskustvo na rukovodećim mestima.

Predsednik novosadskog odbora Srpskog pokreta obnove Vladimir Jelić nedavno je podneo ostavku na mesto direktora u Vodovodu kada se otkrilo da je svoju suprugu zaposlio na mesto šefice Službe za ljudske resurse.

Potom je na mesto direktora došao njegov koalicioni partner Dragan Božić iz Romske demokratske partije, a Jelić je dobio posao pomoćnika u kabinetu gradonačelnika.

Jelić je pre dolaska u Vodovod i kanalizaciju suprugu takođe zaposlio i u ostalim firmama u kojima je bio direktor, u Toplani i Zavodu za izgradnju grada.

Radio 021 je naveo da je Jelić za kratko vreme koliko je SPO upravljao Vodovodom u to preduzeće doveo oko 50 svojih partijskih kolega ili ljudi iz prijateljskih stranaka.

Izvor: Beta

jkp vodovod i kanalizacijanovi sad