Rupa ispod kuće se otvorila i progutala čoveka (VIDEO)

Rupa prečnika 30 metara otvorila se ispod kuće u američkom gradu Brendon, na Floridi, i progutala 36-godišnjeg Džefa Buša koji je spavao u svom krevetu. Policija i spasioci veruju da je nesrećni muškarac poginuo.

Pomoću radara su pokušavali i da vide da li žrtva daje znake života, međutim već neko vreme očitavanje pokazuje da je muškarac najverovatnije mrtav.

U kući se u trenutku otvaranja rupe, koja je 15 metara duboka, nalazilo pet odraslih osoba i dvogodišnje dete. Nesrećnog Džefa pokušao je da spasi njegov brat Džeremi, ali nije uspeo.

Džeremi je rekao da je čuo buku i krik u noći između četvrtka i petka. Odmah je otrčao u Džefovu sobu, ali njegovog brata nije bilo u njoj. On je naveo da je skočio u rupu i utonuo u blato.

- Ništa nisam mogao da uradim. Mogao bih se zakleti kako sam čuo da doziva moje ime u pomoć - rekao je Džeremi, koga su sa ivice rupe skolonili vatrogasci kada je rupa počela da se širi.

Veruje se da je rupa nastala prirodno i da je će nastaviti da raste. Zbog velike opasnosti policija je evakuisala celo naselje.

(S media)

kućarupa